Câştigătoarea PRO TV Magazin: Un weekend de vis la Londra

De: Cătălina Matei, Mioara Tronaru / 03.11.2011, 12:41
Câştigătoarea PRO TV Magazin: Un weekend de vis la Londra
În urmă cu câteva săptămâni, PRO TV Magazin şi Disney Channel v-au propus un concurs în familie al cărui premiu a fost un weekend la Londra pentru două persoane.

desenul castigatorConcursul PRO TV Magazin şi Disney Channel a inclus participarea la un seminar susţinut de creatorii serialului „Phineas şi Ferb”. Teodora Soare din Brăila, în vârstă de 12 ani, a câştigat concursul nostru şi, împreună cu mama ei, a ajuns în Marea Britanie.

Copiii au desenat personajele lor favorite din producţiile Disney, iar părinţii lor au trimis creaţiile scanate pe adresa de mail a redacţiei. Dintre toate desenele, cel al Teodorei Soare din Brăila, reprezentându-l pe Winnie The Pooh a fost desemnat câştigător, iar puştoiaca şi mama ei au plecat pe 7 octombrie la Londra.

„De concurs am aflat pe Internet. În timp ce citeam articolele din revistă, Teodora a văzut bannerul cu reclama la pentru concurs şi a hotărât să facă şi ea unul. În cât timp a realizat desenul? Pot spune că în două zile. A făcut mai multe, dar dintre toate l-am ales pe acesta, ca fiind mai bine conturat. Vestea câştigului a surprins-o foarte tare, aproape nu a crezut că ea este cea aleasă pentru a merge tocmai la Londra, decât atunci când am primit biletele de avion. Fericirea cea mare a fost la întâlnirea cu realizatorii desenului său preferat de dimineaţă de la Disney Channel şi ocazia ei de a se afla la o festivitate atât de măreaţă alături de copiii din alte ţări”, povesteşte mama Teodorei.

Fanii serialului vor avea ocazia să vadă pe 5 noiembrie, la Disney Channel, premiera filmului „Phineas şi Ferb: În a 2-a Dimensiune”, bazat pe celebrul serial animat de comedie nominalizat la premiile BAFTA şi câştigător al premiului Emmy.
Cătălina Matei