Casting Chefi la cuţite pentru pasionaţii de gătit, amatorii şi bucătarii de profesie

Apropo.ro / 30.05.2018, 14:20
Casting Chefi la cuţite pentru pasionaţii de gătit, amatorii şi bucătarii de profesie
Întrecerea dintre cei trei juraţi continuă! Cine îşi doreşte să îşi demonstreze talentul culinar în faţa chefilor Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu are acum o nouă şansă, pentru că show-ul de la Antena 1 a dat startul înscrierilor pentru cel de-al şaselea sezon. Datele de preselecţii şi locaţiile au fost dezvăluite, iar doritorii încă mai au timp la dispoziţie să completeze formularul de pe casting.a1.ro/chefilacutite/, ce i-ar putea arunca în jocul culinar al show-ului “Chefi la cuţite”. Toţi cei care vor să ajungă faţă în faţă cu cei trei chefi trebuie să completeze datele de înscriere şi să se prezinte apoi la preselecţii cu o farfurie semnătură, cea mai bună a lor, ce i-ar putea califica într-o experienţă unică.

Echipa „Chefi la cuţite” porneşte luna aceasta  prin ţară în căutarea bucătarilor talentaţi care vor să îşi demonstreze talentul în sezonul cu numărul şase. Astfel, doritorii se pot prezenta la preselecţii în următoarele oraşe:
• Pe 2 iunie în Iaşi, la Hotel Unirea
• Pe 16 şi 17 iunie în Bucureşti, la Romexpo – pavilion D1

• Pe 22 iunie în Timişoara, la Hotel Continental

• Pe 24 iunie în Cluj, la Hotel Belvedere

Pasionaţii de gătit, amatorii, bucătarii de profesie, sau cei care vor să strălucească în emisiunea ce i-a cucerit pe toţi românii au acum ocazia să intre în experienţa celui mai iubit show culinar

.