Casting pentru cel de-al doilea sezon „Chefi la cuţite”

De: Nicoleta Nicolae / 11.05.2016, 13:14
Casting pentru cel de-al doilea sezon „Chefi la cuţite”
Întrecerea dintre chefi continuă! Pentru cei care vor să facă parte din echipa lui Scărlătescu, Dumitrescu sau Bontea, Antena 1 a dat startul înscrierilor pentru următorul sezon.

Cei care vor să ajungă în concurs trebuie să intre pe casting.a1.ro şi să completeze formularul de înscriere. Preselecţiile „Chefi la cuţite” se vor desfăşura în câteva dintre cele mai mari oraşe ale ţării şi Capitală: pe 21 mai la Cluj, pe 11 şi 12 iunie la Bucureşti, pe 19 iunie la Iaşi.

Chefii fac recrutări pentru următorul sezon, astfel că cei care se înscriu şi vin la preselecţii au ocazia să ajungă în focul luptei culinare cu o singură farfurie. „Echipa mea, cea roşie, cu care am început deja să gătesc prin ţară, vrea colegi noi. Astfel că cei care se înscriu la casting au şansa să ajungă să lucreze cu mine”, spune chef Scărlătescu.

La rândul lui, chef Bontea e convins că în cel de-al doilea sezon emoţiile vor fi la fel de mari ca până acum, dar fiecare dintre ei trei va încerca să aplice o altă strategie: „Concursul ăsta e şi despre cum reuşim noi să formăm şi să coordonăm o echipă, despre cum ne impunem ca lideri şi ce decizii luăm. Unele au fost bune, altele mai puţin. A fost o lecţie şi pentru noi trei şi sunt convins că cel de-al doilea sezon ne va găsi şi mai hotărâţi să ne întrecem.” Iar chef Florin Dumitrescu spune mai în glumă, mai în serios, că se pare că nu va scăpa de banda pe care rulează farfuriile, „acea entitate malefică”, după cum a denumit-o. „E „grav”. Ce se întâmplă este foarte grav. Am fost anunţat că încep preselecţiile pentru un nou sezon „Chefi la cuţite”. Aşa că abia aştept să pregătesc o altă echipă de cavaleri Jedi”, spune acesta râzând.