Castro îl acuza pe Bush ca îi dorește moartea

Apropo.ro / 29.05.2007, 09:49
Castro îl acuza pe Bush ca îi dorește moartea
Liderul cubanez Fidel Castro l-a acuzat pe președintele american George W. Bush ca îi dorește moartea și ca ar fi ordonat uciderea lui, în cea de-a treisprezecea "reflecție" a sa, comunicata luni presei, relateaza AFP. "Nu sunt primul și nu voi fi nici

Liderul cubanez Fidel Castro l-a acuzat pe președintele american George W. Bush ca îi dorește moartea și ca ar fi ordonat uciderea lui, în cea de-a treisprezecea „reflecție” a sa, comunicata luni presei, relateaza AFP.

„Nu sunt primul și nu voi fi nici ultimul dintre cei a caror moarte a fost ordonata de Bush sau dintre cei pe care el își propune sa continue sa-i omoare, în mod individual sau în masa”, a scris președintele cubanez în încheierea unei „reflecții”consacrate, din nou, bugetului razboiului din Irak.

„Întrebat recent de o personalitate importanta cu privire la politica sa fața de Cuba, (președintele american) a raspuns: „Sunt un președinte de tip dur și tot ce-mi doresc este moartea lui Castro”, a scris șeful statului cubanez, fara a preciza împrejurarile în care ar fi afirmat președintele american acest lucru.

Mediafax