Cât câștigă Kim Kardashian pentru că este însărcinată

De: Gabriela Voicu / 03.01.2013, 16:45
Cât câștigă Kim Kardashian pentru că este însărcinată
Kim Kardashian ar putea primi o sumă fabuloasă dacă se va lăsa filmată în timpul sarcinii.

Vedeta de televiziune Kim Kardashian este însărcinată și s-ar putea îmbogăți cu încă 16 milioane de dolari înainte să nască.

Ea negociază cu reprezentanții unor posturi de televiziune americane pentru a se lăsa filmată în timpul sarcinii, urmând să primească 16 milioane de dolari dacă va dezvălui publicului cam tot ce va face în următoarele luni.

Kim Kardashian nu s-a hotărât încă dacă va și naște în fața camerelor. De asemenea, ea a primit numeroase oferte pentru a deveni imaginea mai multor produse destinate bebelușilor și mămicilor.

Kim Kardashian (Foto: Hepta)

Vedeta de televiziune așteaptă în 2013 primul ei copil, din relația cu rapperul Kanye West. Kardashian și West formează un cuplu de la începutul anului 2012.

Potrivit presei străine, cei doi s-au hotărât să devină părinți după ce au petrecut ceva vreme alături de Beyonce și Jay-Z, care au devenit părinții unei fetițe la începutul anului trecut.

Kim Kardashian este actrița de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câștigurile ei financiare din 2010 – provenind din aparițiile TV, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii și a unei creme de bronzat – ridicându-se la aproximativ 6 milioane de dolari.