Cât costă amenzile vedetelor? Uite cine a rămas fără permis!

Apropo.ro / 18.03.2013, 14:22
Cât costă amenzile vedetelor? Uite cine a rămas fără permis!
Sunt vedete, iar statutul de care se bucură nu-i îmbunează deloc pe oamenii legii! Atunci când vine vorba de depăşit viteza legală şi vedetele rămân fără permis şi sunt taxate corespunzător de către politişti! Le place sau nu, trebuie să plătească amenda! Iată ce vedete au rămas fără permis în ultima perioadă!

Madalina Pamfile

Mădalina Pamfile a fost poreclită de prieteni „spaima şoselelor”.Ea se face mereu remarcată în trafic pentru că este implicată mereu în accidente rutiere, culmea, provocate chiar de ea! Se pare că Pamfile a început cu stângul viaţa de şoferiţă, chiar dacă conduce un bolid în valoare de 50.000 de euro! În luna ianuarie, Mădălina Pamfile a izbit o maşină pe Calea Victoriei, dar accidentul nu a avut urmări şi nimeni nu a fost rănit. În februarie, Pamfile a rămas fără permis, după ce a fost surprinsă de radar circulând cu o viteză de peste 100km/oră.

Calin Goia

La sfârşitul lunii ianurie, solistul de la Voltaj, Călin Goia a rămas fără permis. Artistului i s-a suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile şi a fost amendat cu 420 de lei după ce a fost înregistrat conducând autoturismul cu viteză de 120 de km/oră, în localitatea argeşeană Valea Ursului. „Asta este! Am mers cu peste 100 de km/oră… La câte drumuri avem noi pentru concerte, prin ţară, e imposibil să nu se întâmple şi aşa ceva! Ce să fac acum, o să merg cu colegii mei cu maşina, de obicei eu conduceam, dar acum o să conducă alţii. Eu eram într-o depăşire pe-o linie dreaptă şi ei stăteau foarte bine pitiţi…”, a declarat solistul trupei Voltaj pentru ProTV Magazin. Oamenii legii i-au reţinut atunci permisul de conducere lui Călin Goia, pentru trei luni, şi i-au aplicat şase puncte de amendă, respectiv suma de 420 de lei, punctul de amendă fiind de 70 de lei, iar solistul şi-a continuat apoi deplasarea spre Capitală.

Anamaria Ferentz

Anamaria Ferentz a avut probleme cu poliţia, la sfârşitul anului trecut, în luna decembrie. Cântăreaţa era în ţară şi a primit o amendă de 140 lei pentru depăşirea vitezei! Ferentz se grăbea să ajungă la film cu mama ei, dar în drumul său spre cinematograf a fost oprită de poliţie pentru depăşirea vitezei. „Mă grăbeam să ajung la film, vroiam să am o seară liniştită cu mama mea, să petrecem împreună, că fetele. Traficul nu era tocmai perfect şi mă grăbeam să ajung la mall. Dar m-a oprit poliţia. Nu am depăşit cu mult viteza legală, dar am primit o amendă de 140 lei şi mi-a luat şi două puncte de pe permisul de conducere. Din cauza asta am pierdut şi filmul românesc pe care vroiam să-l văd, adică „Ho Ho Ho 2: O loterie de familie”, am ajuns prea târziu ca să mai intrăm la el, dar am văzut în schimb „Anna Karenina!””, ne-a mărturisit atunci cântăreaţa!

Daniel Buzdugan

În 2010, Daniel Buzdugan a avut parte de peripeţii aflat fiind într-o vacanţă în Austria. În periplul său din concediu, Buzdu s-a oprit la casa lui Mozart din Salzburg, a admirat peisajele montane şi a poposit şi prin câteva podgorii, unde a cules struguri. Din păcate, Buzdugan s-a ales şi cu o amendă pentru că nu şi-a cumpărat vigneta obligatorie. Toată distracţia l-a costat 120 de euro, după cum el însuşi a anunţat, la vremea respectivă, pe Facebook.

Bianca Dragusanu

Tot în anul 2010, Bianca Drăguşanu a rămas şi ea fără permis. Frumoasa vedetă a depăşit, în dreptul localităţii Poarta Albă, o coloană de maşini în dreptul unei treceri la nivel cu calea ferată. Pentru că a fost prinsă de poliţiştii constănţeni în timp ce făcea o depăşire interzisă, motiv pentru care a rămas fără permis.
După ce poliţiştii i-au ridicat carnetul de conducere, blonda lui Bote a început să plângă şi a solicitat o ambulanţă, motivând că i s-a făcut rău, însă în cele din urmă s-a conformat deciziei lucrătorilor Serviciului Rutier Constanţa.