Cât costă biletele la concertul trupei Europe!

Apropo.ro / 07.04.2015, 14:00
Cât costă biletele la concertul trupei Europe!
Legendele rock au lansat un nou material discografic şi va fi prezentat într-un concert incendiar la Bucureşti.
Proaspăt lansat, noul material discografic ”War of Kings”, se bucura de succes uriaş la nivel internaţional!
 
Alături de promisiunea unui concert incendiar în dată de 11 iunie 2015, trupa suedeză rock Europe va aduce la Arenele Romane din Bucureşti cântecele noului său album “War of Kings”,  al zecelea album de studio al trupei, lansat la jumătatea lunii martie.
 
După albumul blues “Bag of Bones” trupa Europe se întoarce la o abordare mai grea, la piese realizate într-un format actual care păstrează însă sunetul clasic al trupei ce şi-a transformat rădăcinile sale de glam metal pentru a deveni o trupă de rock clasic modern. Titlul care deschide albumul “War of Kings” este o piesă tipică de rock, a fost lansată în februarie, iar videoclipul, regizat de Patric Ullaeus, a avut premiera pe 9 februarie. Cel de-al doilea single, “Days of Rock ‘n’ Roll”, a fost lansat recent, pe 16 martie 2015. 
 
Albumul “War of Kings” oferă o colecţie importantă de piese rock în care vocea lui Joey Tempest denotă o mai mare încredere în abilităţile sale, iar John Norum, un chitarist foarte talentat, are momentele sale strălucitoare la riff-uri şi solo-uri, în care pune şi un pic de blues. Muzicieni competenţi, membrii trupei Europe reînvie momentele de început ale anilor 2000 în care au devenit muzicieni din ce în ce mai buni şi o adevărată trupă de rock modern, clasic în sunet şi spirit. 
 
Albumul War of Kings va fi disponibil în mai multe formate, iar solistul trupei, Joey Tempest a declarat că „ ”War of Kings” este albumul pe care ne-am dorit întotdeauna să-l facem, de când eram puşti şi ascultăm trupe ca Led Zeppelin, Deep Purple şi Black Sabbath. După ce am ascultat ce producţie uimitoare a realizat Dave Cobb pentru Rival Sons, ne-am dorit să lucrăm cu el. Aventura noastră continuă!“
 
După un lung şir de concerte în Europa şi SUA, trupa Europe va ajunge în România în dată de 11 iunie 2015. La concertul de la Bucureşti vor putea fi auzite piesele de pe noul album, dar şi cele care i-au făcut celebri în întreaga lume: “The Final Countdown”, “Rock the Night” sau “Carrie”. 
 
Biletele sunt disponibile în reţeaua EVENTIM la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas, online prin www.eventim.ro. şi pot fi achiziţionate la preţuri diferite în funcţie de amplasament:
VIP – 175 lei, 
Cat.I – 135 lei, 
Cat.II – 95 lei.