Cât costă piatra de la rinichi eliminată de un actor celebru

Apropo.ro / 16.06.2014, 13:00
Cât costă piatra de la rinichi eliminată de un actor celebru
Actorul canadian William Shatner a devenit celebru, la Hollywood, după ce a apărut în serialul Star Trek, în rolul căpitanului Kirk.

Shatner l-a interpretat pe căpitanul Kirk, din Star Trek, de nenumărate ori, între 1966 și 1994, apărând în foarte multe seriale și filme bazate pe aventurile celebrului personaj. După 1994, Shatner a început să-și vândă câteva dintre costumele cu care s-a ales de pe urma aparițiilor, prețul mediu al unui astfel de item fiind 100.000 de dolari.

Internat de urgență din cauza durerilor provocate de o piatră avută la rinichi, Shatner a reușit să elimine respectivul obiect pe cale naturală și, imediat, i-a venit în gând o idee de afacere. Dacă tot și-a vândut costumele cu 100.000 de dolari bucata, Shatner a fost convins că va obține un sfert din sumă dacă scoate la vânzare o bucată din el însuși.

Iar actorul a reușit să vândă piatra la rinichi eliminată cu exact 25.000 de dolari. Piatra a fost cumpărată de Golden Palace, reprezentanții cazino-ului respectiv fiind cunoscuți pentru dorința de a achiziționa astfel de obiecte bizare.

Shatner refuzase oferta inițială de 15.000 de dolari. Actorul a precizat că a eliminat piatra „cu viteza luminii„, făcând, evident, aluzie la celebrul serial, și că „piatra respectivă mi-a creat mai mult disconfort decât un klingonian”.