Cât costă resturile sandwich-ului mâncat de Justin Timberlake

Apropo.ro / 13.06.2014, 13:45
Cât costă resturile sandwich-ului mâncat de Justin Timberlake
Inspirați de catolicii italieni, care îl venerează pe Padro Pio contemplând la șoseta acestuia îmbibată în sânge, fanii lui Justin Timberlake au găsit o metodă asemănătoare de a-l venera pe artist.

Altfel nu ne explicăm intenția unei femei de a da 1.025 dolari pe resturile unui sandwich mâncat de artist înaintea unui interviu acordat unui post de radio. Evenimentul s-a petrecut în 2000. Timberlake a acordat un interviu pentru postul de radio din New York, Z-100.

Înainte și chiar în timpul interviului matinal, Justin Timberlake a consumat cu poftă un toast din care au rămas mai multe resturi. Bucățile de pâine, înmuiate în ou, erau ușor arse pe o parte și au fost scoase la licitație. Una dintre fanele lui Timberlake a câștigat licitația plătind 361.025 dolari. Bucățile de pâine au fost lăsate la uscat, iar apoi înrămate.

Artistul nu a vrut să se implice în licitație, dar nici nu a infirmat știrea că resturile de sandwich ar proveni de la toastul consumat de el în incinta postului respectiv de radio.