Cât costă să fii Batman?

De: Dragos Tanase / 31.07.2012, 13:00
Cât costă să fii Batman?
Câțiva fani ai seriei Batman au pus pe hârtie costurile echipamentelor și al stilului de viață al lui Batman și au ajuns la un total de 682 de milioane de dolari.

682 de milioane de dolari ar costa, în realitate, pentru ca cineva să imite stilul de viață al lui Batman, inclusiv pe cel de burlac miliardar.

Graficul, creat de MoneySupermarket.com, ne demonstrează că nu este așa de ușor la portofel să faci pe eroul și să dispui de fel de fel de gadget-uri scumpe.

Astfel, o colecție auto pentru rolul de burlac excentric ar costa aproximativ 80 de milioane de dolari, un Batmobil complet funcțional ar ajunge și el pe la 18 milioane de dolari datorită motorului cu reacție, a mitralierelor frontale, a sistemului de comandă de la distanță sau a tehnologiei avansate GPS.

Între timp, un Wayne Manor și o Bat Cave ar costa și acestea cam 37.000 de dolari/an pentru întreținere.

Pentru armanent vor trebui alocați cam 10.000 de dolari, pentru un Grappling Hook Launcher (lansator cu gheară) vor trebui 50.000 de dolari, o cameră video termală va costa și ea 15.000 de dolari și un monocular cu vedere de noapte va costa 5.000 de dolari.

Printre costurile majore, cei care au realizat graficul au apreciat la 500.000 de dolari costurile de antrenament cu diverse arme speciale și încă 500.000 de dolari pentru cursurile de pilotaj.

Costuri Batman

În concluzie, nu oricine poate deveni Batman în realitate, fără un portofel destul de gros și fără o motivație extraordinară precum cea a personajului Bruce Wayne.