Cat costa sa inchiriezi o curte, la New York

Apropo.ro / 23.08.2011, 15:30
Cat costa sa inchiriezi o curte, la New York
Conceptul "Timeshare Backyard" prinde in randul americanilor ce tanjesc dupa o gradina verde cu loc de gratar. Contra sumei de 50 de dolari pe ora, visul se transforma in realitate.

Cei mai putini norocosi dintre americani care locuiesc in imobile de apartamente pot inchiria curti amenajate intre cladiri, unde pot desfasura orice activitati doresc contra sumei de 50 de dolari pe ora.

O agentie imobiliara americana a venit cu conceptul „Timeshare Backyard„. Cei 8 milioane de locuitori ce traiesc in New York pot avea locul ideal de relaxare in Manhattan.

timeshare backyard

Timeshare Backyard, conceptul american despre cum sa ai propriul tau spatiu verde

Curtea verde poate gazdui pana la 30 de persoane. Cei care doresc sa ramana si sa doarma in curte, peste noapte, platesc pana la 100 de dolari, un gratar este 150 de dolari, inchirierea si aducerea unei trupe este 5.000 de dolari, iar o piscina pentru cei mici are un pret de inchiriere de 200 de dolari. In plus, cei de la agentie sunt deschisi cererilor clientilor. Fiecare isi poate amenaja gradina asa cum isi doreste sau poate alege din lista agentiei, contra-cost.

„Gradina de vara” mai este deschisa doar pana la sfarsitul verii, urmand ca cei de la agentie sa vina cu idei noi si alte surprize.