Cât de bine arată fiica lui Nuțu Cămătaru în costum de baie!

De: Mia Nicolescu / 15.09.2013, 10:09
Este căsătorită, mamă a două fetițe, tatăl ei este unul dintre cei mai duri bărbați din România, și cu toate astea mulți bărbați râvnesc la ea.

La doar 24 de ani, Oana Balint, fiica lui Nuțu Cămătaru, este o femeie în toată regula! Este și mamă, și soție, dar și o tânără frumoasă și extrem de atrăgătoare.

Oana are un corp de invidiat și nu ratează nicio ocazie să își expună formele voluptoase. Din păcate, bărbații pot doar să o privească și să înghită în sec.

Dești tatăl ei se află la închisoare, Oana Balint nu a lăsat vara să treacă fără rost, ci a mers înn repetate rânduri la plajă, unde s-a bucurat din plin de căldură.

S-a lăsat mângâiată de razele soarelui și de valurile mării, dar și fotografiată în ipostaze incitante. Imaginile au fost postate chiar de ea pe Facebook, fiind foarte apreciate de prietenii săi virtuali.

GALERIE FOTO

Oana Balint

În urmă cu un an, Oana Balint l-a impresionat cu fizicul ei chiar și pe Cătălin Botezatu, care și-a exprimat dorința de a o avea pe aceasta model în prezentările lui.

„Oana este specială și ar putea oricând să îmbrățișeze cariera de modeling. Are potențial, trăsături frumoase și este genul de femeie dupa care întorci capul pe stradă. Eu unul aș vrea ca Oana să apară în prezentările mele de modă”, declara Botezatu.