Cât de bogată este cântăreața Lana Del Rey

De: Carmen Ulian / 23.01.2015, 17:00
Lana Del Rey sau Elizabeth Grant pe numele din buletin s-a făcut remarcată prin vocea sa puternică și cu un look deosebit.

Elizabet Grant, alias Lana Del Rey, s-a născut și a crescut în New York până la vârsta de 14 ani când a fost trimisă la un internat.

Nefericită și departe de familie, Lana s-a refugiat în alcool, iar la scurt timp a devenit dependentă. A fost mutatp la școala Kent din Connecticut, unde a rămas pănă la 18 ani când a revenit la New York. Lana a absolvit Universitatea Fordham unde s-a focusat pe metafizică.

Aici s-a apucat de cântat prin diferite cluburi. A semnat contractul pentru primul ei album pe când avea 20 de ani, cu 5 Point Records, ce a fost lansat în 2010. Anul următor a semnat cu o altă casă de producție.

Primul ei single intitulat Video Games a fost postat pe Youtube unde a fost apreciat de milioane de utilizatori. În 2012 a lansat Born to Die, al doilea album care s-a vândut în peste 2,8 milioane de copii. De pe acest album au fost patru piese hit care au intrat în toate topurile muzicale pe prima poziție.

Lana Del Rey este model part-time la Next Model Management și H&M, Jaguar, etc.

Lana conduce un Mercedes din 1981

Din contractele semnat și albumele vândute, Lana Del Rey a acumulat o avere estimată la 12 milioane de dolari.

Printre hit-ruile sale se numără piese precum Blue Jeans, Summertime Sadness, Born to Die, Young and Beautiful sau National Anthem. Vedeta declară că muzica artiștilor Elvis Presley, Britney Spears, Amy Winehouse, Bruce Springsteen, Janis Joplin, Eminem sau Nirvana au influențat stilul ei de acum.