Cât de bogată este cântăreața Miley Cyrus

De: Carmen Ulian / 22.01.2015, 09:00
Miley Cyrus este una dintre cele mai populare artiste ale noii generații de tineri. Venitul ei este și pe măsura talentului și dăruirii ei pe scenă - peste zeci de milioane de dolari.

În 2014, Miley Cyrus – cântăreață și actriță, a avut venituri estimate la 160 milioane de dolari. Pe numele din buletin Destiny Hope Cyrus, artista a cunoscut succesul odată cu rolul lui Miley Stewart din seria Disney Hannah Montana.

În anul 2007 a semnat un contract cu Hollywood Records, iar la scurt timp a înregistrat primul ei album de studio ce a servit ca și coloană sonoră pentru seriile Hannah Montana.

Pentru fiecare episod Hannah Montana, Miley câștiga 15.000 de dolari, astfel că a ajuns să facă milioane din materiale promoționale, nu mai vorbim de popularitate, sponsorizări și altele.

Acest prim album s-a vândut în peste 3 milioane de copii doar în Statele Unite. Piesa „See You Again” inclusă pe album a ajuns pe locul 10 în top Billboard Hot 100. Un an mai târziu a lansat albumul Breakout. În 2009, Miley a trecut la muzică country și modernă.

Cyrus a dublat și vocea lui Penny din animația Bolt, dacă nu știați. Pentru performanțele sale muzicale, Cyrus a fost nominalizată la Golden Globe Award, categoria Best Original Song. Recent, artista a reușit să se întipărească și mai adânc în mintea publicului în urma prestației sale de la MTV Video Music Awards 2013.

La vârsta de 19 ani și cu 120 milioane de dolari, Miley Cyrus era în fruntea clasamentului celor mai bogați tineri din 2011. După ce a mai căștigat bani din muzică, televiziune și modă, vedeta a ajuns în Top 20 cele mai bogate cântărețe din lume.

Veniturile ei continuă să crească și peste 160 milioane de dolari, căci nu degeaba este cea mai de succes artistă Diney sau cum au nimit-o cei de la MTV, Artista Anului 2013.