Cât de direct a fost Jorge cu Miss România – Ioana Filimon! Schimb de priviri şi de replici! Uite ce a pus-o artistul să facă!

Apropo.ro / 07.02.2019, 16:26
Cât de direct a fost Jorge cu Miss România – Ioana Filimon! Schimb de priviri şi de replici! Uite ce a pus-o artistul să facă!
Au făcut senzaţie la “Ferma”, reality show-ul de la ProTv, după ce au oferit un moment fierbinte telespectatorilor, atunci când au făcut baie împreună!

Ea într-un costum de baie decoltat, cu o parte din silicoane la vedere, el cu un fizic de invidiat şi multe tatuaje, dar şi însurat. Este vorba despre Jorge şi Ioana Filimon, cunoscută ca şi Miss România.  Audienţa şi-a spus cuvântul, însă se pare că între cei doi este doar o simplă prietenie. Chiar înainte de a pleca la “Ferma”, Jorge s-a întâlnit la masă cu mai mulţi concurenţi, printre care şi  Ioana Filimon, pe care artistul a luat-o la întrebări pentru un video pe care l-a făcut special pentru canalul său de youtube.

Cu zâmbetul pe buze, Miss România a intrat în jocul cântăreţului care a fost extrem de direct şi a pus-o puţin în dificultate. Cu doar trei întrebări adresate Ioanei, Jorge şi-a atins ţelul! Ce a ieşit, dar şi schimbul de replici şi de…priviri dintre ei pot fi urmărite aici:

 

Cât de sinceră credeţi că a fost Ioana Filimon?