Cât de frumoasă era Luminiţa Nicolescu, de la „Sunt celebru”, în tinereţe!

Apropo.ro / 05.03.2015, 09:26

Cât de frumoasă era Luminiţa Nicolescu, de la
La 62 de ani, Luminiţa Nicolescu are şi acum un corp de invidiat.

Luminiţa Nicolescu rezistă cu brio în junglă, de mai bine de trei săptămâni. Acum, că Elena Merişoreanu a plecat, „Profa” a rămas cea mai în vârstă concurentă de la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, însă la cei 62 de ani ai săi se menţine în formă. Luminiţa este obişnuită să facă mişcare multă încă din tinereţe, de-a lungul timpului practicând tot felul de activităţi sportive.


„Luminiţa a făcut balet şi karate, are chiar centura neagră. Este o femeie care adoră să facă sport şi este extrem de maleabilă. Face şpagatul perfect şi podul din picioare. Împreună am făcut tot felul de drumeţii prin munţi, din acelea grele nu plimbări cu rucsacul în spate. Sportul şi stilul de viaţă sănătos o ajută să se menţină în formă”, a declarat Cătălin Petru Nicolescu, soţul vedetei, pentru cancan.ro
Luminiţa şi Cătălin Petru Nicolescu s-au cunoscut în 1968, la liceu, iar de atunci au fost de nedespărţit. Cinci ani mai târziu şi-au pus pirostriile, iar acum au deja în spate 41 de ani de căsnicie.