Cât de frumoasă este fiica lui Ingrid Vlasov! A moştenit genele părinţilor – FOTO

De: Cristiana Trifu / 07.09.2018, 15:13
Cât de frumoasă este fiica lui Ingrid Vlasov! A moştenit genele părinţilor - FOTO
Noelle este imaginea colecţiei pentru copii creată de mama ei şi are un simţ artistic extrem de dezvoltat.

Noelle, fetiţa cu chip angelic, este fiica designerului Ingrid Vlasov si al modelului Marian Nedelcu. Mama este un cunoscut designer stabilit în Paris de mulţi ani, iar tatăl ei este un model faimos care a fost parte a unor mari campanii fashion internaţionale.

„Pe Noelle am crescut-o în acest spirit creativ care ne caracterizează. Ea deja este un reper pentru fetele de vârsta ei, are un simţ estetic foarte dezvoltat chiar dacă este la început de drum şi încă experimentează şi se joacă cu stilurile”, spunea Ingrid într-un interviu.

Deşi ar putea deveni cu uşurinţa un model de succes, Noelle pare mai atrasă deocamdată de latura de creaţie, visându-se designer. “Îi calc pe urme mamei mele şi sunt foarte fericită pentru că am o pasiune pentru modă. Mă concentrez pe şcoală, am note bune, dar pasiunea pentru fashion continuă. Îmi place mult domeniul acesta pentru că am crescut în acest mediu şi este şi normal ca am dezvoltat această pasiune. Mi-aş dori ca pe viitor să am o carieră ca designer”, povestea Noelle.