Cât de inteligent ești în funcție de zodie

De: Carmen Ulian / 03.04.2014, 12:30
Cât de inteligent ești în funcție de zodie
Zodia în care te-ai născut îți poate arăta ce tip de inteligență ai. Tu ce zodie ești?

Berbec

Formule matematici, exercitii de logica, rationalizarea unor teorii, descifrarea unor scheme abstracte – acestea sunt fleacuri pentru un Berbec pentru ca s-a nascut cu un instinct nativ de a le rezolva.

Renumiti pentru capacitatile intelectuale dezvoltate, nativii acestei zodii au si capacitatea de a-si gestiona cu usurinta propriile emotii. Asadar, da Berbecului o problema (de orice fel) si o va rezolva cat ai clipi.

Taur

Cei care s-au nascut sub acest semn astral au o inteligenta muzicala si ritmica de neegalat – de aceea pot ajunge muzicieni, compozitori sau dansatori foarte talentati.

Taurii se pot mandri cu usurinta nativa de a distinge voci, tonalitati si imbinari fonice pana la cel mai fin detaliu. Ceea ce-i poate face pe acesti nativi si foarte priceputi vorbitori de limbi straine.

Gemeni

Se spune ca nativii din Gemeni sunt povestitorii zodiacului pentru ca ei au abilitati lingvistice extrem de dezvoltate: pot deveni cu usurinta profesionisti in ale comunicarii pentru ca transforma foarte facil gandurile in cuvinte si au fluenta discursului.

Rac

Inteligenta nativilor din zodia Rac este una intrapersonala, avand o capacitate uriasa de a se autocunoaste, dar si de a-i cunoaste pe altii. Ei inteleg sentimente, emotii, frici, ganduri, reactii pe care altii nici nu le disting din intreg. Se inteleg pe sine mai mult decat o poate face un alt nativ al zodiacului cu sine insusi.

Nu intamplator, Racii devin filosofi renumiti sau intelepti, partizani ai meditatiei: au puterea de a evolua spiritual si de a-i influenta si pe cei din jurul lor in acest sens.

Citește mai multe detalii despre deșteptăciunea individului în funcție de zodie, pe One.ro