Cât de mult costă frumuseţea?

De: Cătălina Matei / 27.12.2011, 08:00
Cât de mult costă frumuseţea?
Măşti faciale cu venin, creme cu extract din placentă, împachetări cu rubine…Celebrităţile din ziua de astăzi sunt şi ele tentate să încerce orice ar opri timpul, chiar dacă asta înseamnă să cheltuie sume exorbitante. Aşadar, cât costă să arăţi ca un star?


Rihanna – 840.000 $ pentru a fi în formă maximă
Cântăreaţa din Barbados scoate din cont 1.500 de dolari pe zi pentru a beneficia de serviciile unui antrenor personal. „Am nevoie de un antrenor să mă motiveze. Nu mi se pare distractiv să lucrez în sala de fitness de una singură”. Iar ca să se asigure că are o dietă echilibrată, Rihanna are propriul ei maestru bucătar, pe care îl plăteşte cu 800 de dolari pe zi.

Mila Kunis – 7.000 $ pentru un tratament facial
Pentru ca tenul ei să aibă o strălucire aparte, înainte de turneul de promovare al filmului „Friends with Benefits”, Mila Kunis a apelat la serviciile unui celebru estetician de la Hollywood. Pentru 7.000 de dolari, acesta i-a aplicat o mască cu efect de peeling conţinând mici particule de diamant şi rubin cu efecte antioxidante. Acest tratament se aplică pe faţă, gât, decolteu, braţe şi pe spatele palmelor, adică locurile care nu sunt acoperite de rochia de seară.

Kate Middleton – 55.200 $ pentru câţiva mililitri de venin
Cea mai frumoasă mireasă a acestui an a fost, fără îndoială, Kate Middleton, însă nu fără sacrificii. La sfatul viitoarei „soacre” Camilla, Kate a apelat, înainte de nuntă, la câteva tratamente de înfrumuseţare care includeau măşti cu venin de albine. Veninul este diluat pentru a nu produce durere şi, din sticluţa de 28 de ml – care costă 55.200 $ – se foloseşte doar 1% la fiecare protocol. Masca facială mai conţine miere de manuka, ulei de levănţică şi unt de shea, iar efectele sunt spectaculoase şi vizibile instant.



Jennifer Lopez – 1000 $ pe săptămână pentru o placentă

Secretul artistei de 41 de ani, care pur şi simple străluceşte, sunt cremele şi măştile cu extract din placentă. Jennifer Lopez îşi aplică de două ori pe săptămână măşti cu proteine şi fier provenind din placente umane, care determină regenerarea spectaculoase a tenului. În plus, aceasta este dependentă de crema de îngrijire zilnică, cu ingrediente provenind de la placentele de bovine.



Monica Bârlădeanu – Frumuseţea înseamnă îngrijire

Dacă alte vedete se dau în vânt după cele mai scumpe metode de înfrumuseţare, Monica face parte din tabăra „norocoaselor”. Secretele frumuseţii ei: AND-ul moştenit, noroc şi grija pentru pielea ei. „O femei nu poate fi frumoasă dacă nu are o piele bine îngrijită”. Actriţa de 32 de ani mărturiseşte că, la acest capitol, este dependentă de gama de creme pentru îngrijirea pielii marca Olay, a cărei imagine este la ora actuală.
Gabriela Groza