Cât de mult vă iubiţi maşina? Votaţi şi puteţi câştiga!

De: Nicoleta Nicolae / 17.10.2014, 06:00
Cât de mult vă iubiţi maşina? Votaţi şi puteţi câştiga!
ProMotor, cel mai puternic brand al pieţei publicaţiilor auto din România, a lansat, joi, un sondaj menit să măsoare satisfacţia posesorilor de maşini.

Derulat în perioada 16 octombrie-20 noiembrie 2014 , sondajul îşi propune să întocmească un clasament al celor mai iubite branduri şi modele auto din România.

Sondajul Satisfacţiei Posesorilor de Maşini din România este cea mai bună ocazia de a vă declara iubirea faţă de maşina pe care o deţineţi. Tot ce trebuie să faceţi este să completaţi acest chestionar.

Pe lângă satisfacţia de a vă vedea maşina în topul clasamentului, aveţi şansa să câştigaţi unul dintre premiile puse la bătaie.

Este cel mai mare sondaj de acest gen realizat vreodată de o publicaţie auto din România. Veţi avea ocazia să punctaţi confortul, fiabilitatea şi dotările multimedia de care dispune maşina dumneavoastră.

Studiul se desfăşoară pe o perioadă de cinci săptămâni, iar la sfârşit va ieşi la iveală ierarhia celor mai iubite mărci şi modele de maşini din România. Succes!

www.promotor.ro