Cat de rezistent este cel mai rezistent telefon din lume?

Apropo.ro / 28.10.2008, 15:55
Cat de rezistent este cel mai rezistent telefon din lume?
Sonim XP1, anuntat de producatori drept cel mai rezistent telefon mobil din lume, este supus la "cazne" grele in direct.

Sonim XP1, este promovat de catre producatori drept cel mai rezistent telefon mobil din lume. Aceasta declaratie a incins publicul, care este dornic sa verifice afirmatiile celor care l-au proiectat. Site-ul testanddestroy.com  face streaming live cu testul de rezistenta al telefonului Sonim.

Cine doreste sa verifice cum ca nimic nu este trucat, poate accesa pagina dedicata si suna la numarul 001-646-309-3072. Apelul nu se taxeaza, numarul exista doar pentru a vedea ca transmisia live este reala. 

Exista chiar si un concurs la care poti participa, iar ca sa castigi trebuie sa ghicesti dupa cate lovituri isi va da telefonul obstescul sfarsit.

Oricum, producatorii au un atu: Sonim XP1 a fost calcat de masina, de elefant (??!), a "innotat" alaturi de pesti intr-un acvariu, a fost copt la cuptor si, totusi, a facut fata. Singura chestie care l-a "deranjat" a fost o apasare de 5 tone forta, realizata cu un excavator (oricum, prea putin probabil sa se intample in viata reala).

Citeste despre cel mai rezistent telefon mobil la Go4it.

Cati oameni crezi ca isi vor cumpara acest telefon doar pentru ca este cel mai rezistent?