Cât valorează sânii actriței Jennifer Love Hewitt

De: Gabriela Voicu / 12.03.2013, 12:45
Cât valorează sânii actriței Jennifer Love Hewitt
Jennifer Love Hewitt vrea să-si asigure sânii, dar nimeni nu se înghesuie să îi facă oferte. Cât crede vedeta că valorează bustul ei?

Actrița americană Jennifer Love Hewitt este mândră de formele ei apetisante, mai ales de sânii ei cu mărimea cupei C, și a declarat că bustul său valorează nu mai puțin de 5 milioane de dolari.

Vedeta în vârstă de 34 de ani a spus însă ca este dispusă să-și asigure sânii pentru jumătate din această sumă, dacă cineva îi va face o ofertă în acest sens, potrivit The Sun.

Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt nu este singura vedetă care vrea să își asigure anumite părți anatomice. Holly Madison, fost iepuraș Playboy, și-a asigurat sânii pentru 1 milion de dolari în 2011. În același an, modelul Heidi Klum anunțat că și-a asigurat picioarele, pentru 2 milioane de dolari. În 2006, Mariah Carey și-a asigurat picioarele pentru suma astronomică de 1 miliard de dolari, după ce a acceptat să devină imaginea campaniei publicitare Gillette „Legs Of A Goddess”.

Jennifer Love Hewitt, care joacă în prezent în serialul „The Client List”, a filmat mai multe scene sexy, dar părțile ei intime au fost cenzurate la editare.