Cătă Dum, al doilea câştigător din cel de-al cincilea sezon ”iUmor”

De: Cristiana Trifu / 06.03.2018, 11:34
Cătă Dum, al doilea câştigător din cel de-al cincilea sezon ”iUmor”
Cătă Dum este câştigătorul celei de-a doua ediţii din cel de-al cincilea sezon ”iUmor” şi va merge în marea finală alături de Dan Ţuţu, preferatul telespectatorilor din prima emisiune.

Cătă Dum a revenit în acest sezon tocmai din Anglia, deoarece, spune el încă mai are glume bune de spus. ”Nu ştiu dacă vă mai amintiţi de mine: prostul care a căzut…”, le-a spus Cătă juraţilor, neputând să ignore momentul din sezonul 2 în care s-a împiedicat şi a căzut la ieşirea din scenă. În numărul său de stand-up, Cătă a povestit despre joburile pe care a fost nevoit să le accepte pentru a face rost de bani, iar amintirile sale au provocat hohote de râs la ”iUmor”.

”Când mi-ai spus toate fazele alea cu maică-ta care te învăţa, eu mi-am amintit de tata! Închid ochii şi îmi amintesc: în faţa clasei, taică-miu înfipt cu mâna în perciuni, eu ridicat într-un picior. ”, a povestit Cheloo, asigurându-i apoi pe colegii săi juraţi că nu păţea nimic după ce părăseau sala de clasă. ”În sfârşit, s-a deschis sezonul!”, a exclamat la final Cheloo. ”Băiatul acesta a început de la mic la mare şi a terminat în forţă”, a mai spus juratul ”iUmor”.
Şi Mihai Bendeac a avut numai cuvinte de laudă, în timp ce Delia i-a mărturisit că a apreciat sinceritatea poveştii lui. ”Nu a părut un număr de spectacol pe care abia aştepţi să îl termini, a fost implicat emoţional”, a spus Delia, astfel că Dum a primit toate LIKE-urile juraţilor, dar şi cele mai multe voturi ale telespectatorilor în aplicaţia ”iUmor”.
Anul acesta, aspiranţii la marele premiu „iUmor” au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizaţie, inedite şi pentru juraţi, dar şi pentru telespectatorii care vor urmări şi vor vota prestaţiile din sezonul cu numărul cinci, începând din 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Fiecare dintre cei trei juraţi îşi exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obţine minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cei trei câştigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea) şi Ana Maria Caliţa (sezonul al IV-lea).