Cătălin Botezatu a încins-o pe Bianca Drăgușanu

De: Mia Nicolescu / 22.05.2012, 09:22
Cătălin Botezatu a încins-o pe Bianca Drăgușanu
Intră să citești dialogul incendiar dintre Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu! "Tot timpul sunt în călduri. Parcă îți plăcea asta", i-a spus Bote fostei iubite.

Invitați în platoul emisiunii „CanCan Tv”, Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu și-au reamintit de vremurile când formau un cuplu fericit, chiar dacă acum Bianca susține că este femeia cuminte a lui Adrian Cristea.

De dragul vremurilor frumoase, Bote nu s-a abținut să nu o atingă pe apetisanta roșcată și să o „încingă”. A luat-o în brațe, a pipăit-o pe picioare…

Nu se pune problema de nicio împăcare. Deci nu face lucrurile astea. Nu se pune problema de așa ceva, pentru că eu sunt într-o relație și nu mi se pare normal să te dai la mine așa, pe față, cu atât tupeu cum o faci! Fii cuminte! Tu chiar nu te poți abține? Tu chiar vrei să bagi ceartă în casa mea? Fii cuminte”, i-a spus fosta asistentă tv lui Botezatu.

Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu

Bote: „Stai să o acoperim, să nu vadă toată lumea ce vede Cristea. Și eu am văzut. Dar vreau să te protejez”.

Bianca: „Tu chiar nu te poți abține! Tu chiar vrei să bagi ceartă în casa mea, nu?.

Bote: „E adevărat, erau momente în care nu mă puteam abține”.

Bianca: „Stai cuminte! Fii cuminte! Ce ai? Ești în călduri?”.

Bote: „Tot timpul sunt în călduri. Parcă îți plăcea asta”.

Bote: „Vezi că stau pe fusta ta și dacă te ridici riști să rămâi goală. Nu vreau să te sărut. Stai liniștită, cum să-ți fac asta?”.

Bianca: „Nu face asta! Am impresia că faci niște lucruri intenționat. Pentru rating. Nu e cazul nici să mă iei în brațe, nici să mă pupi”.

Bote: „Crezi tu că n-are emisiunea asta rating? Vroiam să te văd, pentru că nu te vedeam de păr”.