Catalin Botezatu a lansat o colectie de ochelari de soare

Apropo.ro / 25.10.2011, 12:00
Designerul roman Catalin Botezatu a lansat o linie de ochelari de soare in colaborare cu Sover Optica.

Catalin Botezatu a lansat o linie de ochelari de soare, in parteneriat cu Sover Optica. Evenimentul a avut loc la Ambasad’Or Leisure & Events, in cadrul Intalnirii Partenerilor Sover Optica.

Obiectele colectiei respecta tendintele actualului sezon si stilul celei mai recente colectii semnate de Bote, „Aviator”, aspectul vintage si look-ul military fiind cel mai bine puse in valoare de patru modele pilot folosite in prezentarea de moda.
Colectia include si modele de ochelari de soare feminini retro in stilul celor purtati in anii ’60 de Jacquelline Onassis. Din colectie face parte si o montura unisex din acetat, o replica a binecunoscutului Wayfarer, un model icon pe care designerul a dorit sa-l verniseze in trei variante cromatice: negru, rosu si alb. Toate cele sapte modele sunt echipate cu lentile polarizate.

Catalin Botezatu a lansat o colectie de ochelari de soare
Brandul Catalin Botezatu continua sa evolueze devenind un stil de viata. Am incercat sa completez portofoliul actual prin oferirea a tot ceea ce barbatul sau femeia ar putea avea nevoie: de la o vestimentatie rafinata, o rochie de cocktail, un costum elegant, pana la un look casual. Pe langa liniile de underwear si outwear sau cele de parfumuri si incaltaminte, brandul Catalin Botezatu s-a extins si in segmentul pret-à-porter, printr-o suita de accesorii de marochinerie lansate in primavara acestui an. Ochelarii de soare sunt un pas inainte in evolutia naturala a brandului si sunt deosebit de mandru de aceasta noua colectie realizata in parteneriat cu Sover Optica”, a declarat Catalin Botezatu.
Catalin Botezatu se pregateste si de lansarea celei de-a doua carti autobiografice, inca care va povesti despre femeile din viata sa.