Cătălin Botezatu a lansat o colecţie vestimentară estivală – FOTO

Apropo.ro / 23.05.2018, 12:25
Cătălin Botezatu a lansat o colecţie vestimentară estivală - FOTO
Special pentru sezonul estival, Kaufland România extinde parteneriatul cu celebrul designer român Cătălin Botezatu şi aduce în magazinele din întreaga ţară o nouă colecţie inspirată de cele mai noi tendinţe ale verii.

Cu un portofoliu de piese vestimentare esenţiale şi lenjerie de corp pentru bărbaţi, ce poartă semnătura renumitului designer, colecţia vine în întâmpinarea celor care vor să îşi reîmprospăteze garderoba de vară, fără a le limita bugetul de vacanţă.

Cu imprimeuri cool, typography sau motive florale, în culori vesele sau naturale, piesele sunt perfecte pentru zilele călduroase de vară. Colecţia se remarcă prin versatilitate, astfel că tricourile pot fi asortate uşor la orice ţinute, fiind potrivite tuturor vârstelor.

Designerul propune ţinute lejere şi confortabile, materialele având în compoziţie bumbac (minimum 95%) sau bumbac organic – şi sunt puse la dispoziţia clienţilor Kaufland la un preţ accesibil.

„Vara e veselie! E mare, soare, vacanţă! Am gândit aceasta colecţie inspirat de efervescenţa verii, de bucuria pe care o stârneşte în fiecare dintre noi. Sunt piesele acelea vestimentare uşor de aruncat în bagaj, tricourile acelea care se potrivesc în orice moment al zilei, pe care mai apoi le priveşti ca pe nişte amintiri frumoase. Pentru că fiecare vară aduce cu ea poveşti de neuitat!” a declarat Cătălin Botezatu.