Catalin Botezatu a petrecut 10 zile in jungla vietnameza (Poze)

Apropo.ro / 21.12.2011, 13:52
Catalin Botezatu a petrecut 10 zile in jungla vietnameza (Poze)
Catalin Botezatu a primit cadou de ziua lui de la o agentie de turism o vacanta in Cambodgia si Vietnam.

Timp de zece zile, Catalin Botezatu s-a relaxat si a explorat teritorii noi, calatorind de dimineata pana seara neobosit, imbracat sport si cu aparatul de fotografiat de gat. A facut peste 4000 de fotografii si intentioneaza sa scrie un jurnal de calatorie. „A fost una dintre cele mai frumoase vacante din viata mea!”, a declarat el.

Galerie Foto!

Catalin Botezatu

Catalin Botezatu

In Hanoi s-a plimbat pe motocicletele traditionale ricsa, experimentand viata de zi cu zi a localnicilor si a vizitat templul de Literatura, Mausoleul Ho Chi Min si Pillar Pagoda.

Pe traseul spre Halong, a vizitat si impresionanta Thap Pagoda, apoi a facut o plimbare de o zi si o noapte cu barca spre minunatele insule din Halong Bay, considerate monumente naturale UNESCO.

Cu numeroasele sale stanci pline de mister, aceste insule ascund legenda unui dragon care, conform crezului localnicilor, inca mai traieste in adancuri. Se spune ca acest peisaj cu stancile solitare in mijlocul apei l-a inspirat pe James Cameron pentru a crea decorul fascinant al peliculei „Avatar”.

Citeste mai multe despere Catalin Botezatu, pe Showbiz.ro!