Catalin Botezatu are o slabiciune pentru femeile minione

Apropo.ro / 04.07.2008, 14:00
Catalin Botezatu are o slabiciune pentru femeile minione
Invitat la InfoPro, Catalin Botezatu a declarat:"Eu unul recunosc: imi plac femeile nu atat de inalte, ci minione si cu forme!"

Saptamana trecuta echipa InfoPro a lansat concursul “La InfoPro, esti plinuta, esti draguta!”. Campania se adreseaza tuturor fetelor care vor sa demonstreze ca nu numai masurile ideale 90-60-90 sunt frumoase si gratioase. Pentru a sustine acest lucru, ele trebuie doar sa-si posteze o poza recenta pe www.infopro.ro.

Ernest Fazekas si Mihai Livadaru, realizatorii show-ului "Urechile sus !" de la radio InfoPro l-au invitat pe Catalin Botezatu sa comenteze prestatia participantelor la concursul de frumusete pentru "grasute". Acesta s-a declarat impotriva anorexiei: “Plinutele sunt la fel de sexy. Nu exista femei urate, doar barbati orbi. Eu unul recunosc: imi plac femeile nu atat de inalte, ci minione si cu forme!"

Manechinele anorexice… nu se mai poarta. Creatorii care cer manechinelor sa fie atat de slabe sunt nebuni! Sa ne intoarcem putin in timp, sa ne gandim ca frumusetea adevarata, rubensiana, era acea frumusete cu forme. Nu cred ca exista barbat pe lumea asta caruia sa nu-i placa o femeie cu forme.”, a completat Catalin Botezatu in direct la InfoPro.

Spusele creatorului sunt sustinute si de creatia sa vestimentara, care se adreseaza femeilor cu forme, chiar daca este prezentata de manechine cu trup atletic.

Castigatoarea concursului este aleasa prin vot de vizitatorii site-ului www.infopro.ro iar premiul consta intr-un weekend de vis la Hotelul Howard Johnson Grand Plaza din Bucuresti. Catalin Botezatu a promis ca va folosi baza de imagini a concursului pentru a se inspira pentru viitoarele sale creatii si, cine stie, poate chiar îsi va alege de acolo cateva fotomodele!

CONCURS: Castiga invitatii la ArtMania Festival 2008!


 

Citeste si:

Botezatu Fashion Ambassador Luxury Show 2007

Botezatu Fashion Ambassador Luxury Show 2007

Catalin Botezatu este unul dintre cei mai buni designeri romani, printre putinii de altfel care se pot mandri cu numeroase prezentari de moda sustinute atat in tara cat s…

Catalin Botezatu pe Broadway

Catalin Botezatu pe Broadway

Show-ul "Rapsodia Feminitatii" ce s-a desfasurat luni seara a fost deschis si incheiat de Catalin Botezatu.

Jocul zilei

Clipul zilei

Electric Man Emisarii culturii romanesti
Lupta pentru a deveni cel mai puternic Stickmen din univers Cuvinte cheie: Petrica Americanu’ – No Comment!
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau
Comenteaza trimite pe ym printeaza