Cătălin Botezatu l-a adus în România pe ambasadorul mondial al muzicii electronice

Apropo.ro / 28.01.2013, 11:25
Cătălin Botezatu l-a adus în România pe ambasadorul mondial al muzicii electronice
Cătălin Botezatu l-a invitat în România, cu ocazia deschiderii clubului RED, pe celebrul DJ britanic Pete Tong, cel considerat ambasadorul mondial al muzicii electronice.

Designerul s-a implicat personal în organizarea evenimentului, declarându-se încântat de prezenţa artistului în România.

„Pete Tong este o legendă a radioului britanic şi a muzicii de club. Ştiam de activitatea lui de la radioul din Londra chiar şi în anii ’80, auzind de la prietenii care avuseseră şansă să călătorească peste hotare. L-am admirat în urmă cu şase ani în Ibiza, în celebrul club Pasha, unde era rezident. Este o onoare pentru mine să îl întâlnesc şi o bucurie să îl fi adus în România”, declară Cătălin Botezatu.

Pete Tong este unul din cei mai renumiţi DJ din lume. Lucrează de mai bine de două decenii la BBC Radio 1, unde realizează celebrele emisiuni „Essential Mix” şi „Essential Selection”, ascultate de fanii muzicii de club din toată lumea. În paralel, Pete Tong a fost invitat să mixeze în cadrul celor mai mari festivaluri de muzică din lume, fiind organizator al Sumitului Internaţional de Muzică din Ibiza.