Catalin Botezatu: „Pe Mihaela Radulescu as lua-o si maine de sotie”

Apropo.ro / 06.12.2011, 13:30
Catalin Botezatu:
Catalin Botezatu se declara fascinat de Mihaela Radulescu, si "nu se teme" de Otil cand spune ca ar dori-o de nevasta.

Designerul Catalin Botezatu, 45 de ani, nu se sfieste de ce spune lumea si declara public ca ar lua-o de nevasta pe Mihaela Radulescu, daca ar fi singura si daca ar accepta cererea lui in casatorie.

„Pe Mihaela Radulescu as lua-o si maine de sotie. Asta daca ar spune „Da”. Desi, nu este cazul in prezent, avand o relatie atat de speciala cu Otil”, a declarat el, in revista Story.

Vorbele lui Bote au ajuns si la urechile Mihaelei, care a tinut sa ii multumeasca pentru intentie si apreciere: „Il ador! Nici nu mai conteaza ca nu mi-a facut curte niciodata si ca nu m-a invitat nici macar la un ceai, important este ca ma simt atat de frumoasa, cand se uita spre mine sau vorbeste despre mine… Dar si aici se vede o calitate imensa a lui Catalin. Stie sa respecte o relatie, oricat i-ar lua o femeie mintile. El nu „fura” femeile altora, ci le admira de la o distanta de gentleman perfect„.

Catalin Botezatu este un mare curtezan, iar in viata sa s-a iubit cu cele mai frumoase femei din Romania, dar si de peste hotare.

Catalin o simpatizeaza mult si pe Simona Gherghe, prezentatoarea de televiziune care a avut parte de mult surprize in direct, din partea designerului.

Catalin a afirmat ca si pe ea ar lua-o de sotie, insa Simona stie sa pastreze relatia lor intacta: „Sunt flatata de afirmatia lui Catalin. Si eu il apreciez si il consider un prieten drag!”.