Catalin Botezatu, premiat pentru contributia in moda romaneasca

Apropo.ro / 21.11.2011, 12:30
Catalin Botezatu, premiat pentru contributia in moda romaneasca
Designerul roman Catalin Botezatu a primit premiul pentru contributia sa la evolutia modei romanesti, in cadrul premiilor "BV01ADE in moda si frumusete".

Catalin Botezatu este unul dintre cei mai apreciati designeri nationali si internationali, motiv pentru care premiul obtinut in cadrul evenimentului de la Brasov „BV01ADE in moda si frumusete” nu este decat inca o certitudine ca profesionalismul sau este de neegalat.

Premiul obtinut de Catalin Botezatu a fost acordat in semn de recunostinta pentru aportul adus in evolutia modei romanesti.

Catalin Botezatu

Monica Vlad, prietena lui Catalin, a primit premiul pentru cel mai vandut roman biografic – „Trei Vieti – Pedeapsa”. Acesta va fi urmat, in curand de volumul II.

In cadrul galei, Galyna Panzari a primit premiul pentru cel mai original designer, Ana Maria Cornea – cel mai bun stilist, Anca Radulescu – cel mai bun make-up artist.

Celebrul designer Catalin Botezatu a purtat, la evenimentul in cadrul caruia a castigat marele premiu, un ceas in valoare de 100.000 euro si bratari cu diamante de peste 50.000 euro.