Cătălin Botezatu şi-a dus ţarinele la Moscova!

Apropo.ro / 23.03.2012, 13:50
Cătălin Botezatu şi-a dus ţarinele la Moscova!
Cătălin Botezatu a continuat seria prezentărilor internaţionale, bifând, după Paris şi New York, şi podiumurile de modă de la Moscova.

Designerul român a participat la târgul de mirese de la Moscova, fiind parte a delegaţiei României. Cu prijinul Ministerului Economiei, Cătălin Botezatu a expus la Moscova, alături de alţi designeri, cele mai noi creaţii ale sale, în cadrul standului expoziţional al României.
Cătălin Botezatu a avut în cadrul evenimentului propria prezentare de modă, în faţa publicului rus. Ca o pură coincidenţă, colecţia pe care a prezentat-o la Moscova se numeşte Ţarina şi conţine elemente tradiţionale ruseşti şi este inspirată din vestimentaţia şarinelor fostului imperiu.
Rochiile de seară pretioase au fost prezentate de modele autohtone şi aplaudate îndelung de cele câteva sute de spectatori prezenţi în centrul expoziţional.

Catalin BotezatuÎn urma prezentării, Cătălin Botezatu a fost învitat, alături de întreaga delegaţie, la un dineu oferit de Ambasadorul României la Moscova, Constantin Mihail Grigorie. În cadrul întâlnirii, Cătălin Botezatu a primit propunerea de a realiza propriul show la Moscova în aceast toamnă.
Pe toată durata expoziţiei, designerul a îmbinat plăcutul cu utilul, aşa cum procedează aproape de fiecare dată când călătoreşte, şi a vizitat centrul Moscovei.

Prezntare Catalin Botezatu - MoscovaCătălin s-a fotografiat în Piaţa Roşie, în faţa Kremlinului şi a vizitat celebrele muzee şi Palatul Petrovski.
Din păcate, din cauza vremii friguroase, designerul s-a pricopsit cu o gripă destul de serioasă, astfel încât nu a reuşit să bifeze toate obiectivele turistice pe care le avea pe listă. Cătălin şi-a propus însă să recupereze totul în toamnă când se va în capitala Rusiei.