Cătălin Botezatu tânjeşte după Drăguşanca: „O voi iubi mereu. Dacă vreodată rămâne singură, uşa mea e deschisă”

De: Cătălina Matei / 26.10.2016, 12:35
Cătălin Botezatu tânjeşte după Drăguşanca:
Deşi au trecut mai bine de şase ani de când Cătălin Botezatu şi Bianca Drăguşanu au format un cuplu, designerul recunoaşte că încă o mai iubeşte pe Drăguşanca.

Creatorul de modă nu a trecut nici acum peste acea perioadă din viaţa lui. Bianca Drăguşanu are  o familie cu Victor Slav, însă Botezatu parcă tot mai visează să se împace cu ea. 

Cătălin Botezatu, declaraţii incendiare despre Bianca Drăguşanu: „Este o …”

„În ultima perioadă mă simt mai singur. Am prieteni foarte mulţi care sunt lângă mine. Pot avea, la ora asta, pe oricine, oricând, oriunde”, a mărturisit designerul, care a recunoscut că tot la Bianca se gândeşte. „Eu v-am spus că Bianca o să reuşească să-şi facă o familie. Eu am spus că va fi o mamă model, o femeie model. Eu mi-am dat seama de ce va ajunge. Sunt uimit de felul minunat în care arată în continuare, chiar şi după ce a devenit mamă. Eu am făcut greşeli, ea a făcut greşeli… eu o voi iubi mereu. Niciodată să nu spui niciodată! Bianca e femeia accident, are un fler aparte. E foarte tânără, e ok, are timp. Oricum, ea ştie că dacă vreodată rămâne singură, uşa mea e deschisă”, a mărturisit Cătălin Botezatu la o emisiune tv.

Bianca Drăguşanu, imagini adorabile cu bebeluşul: „Am o fetiţă perfect sănătoasă, de nota 10” – FOTO