Catalin Botezatu vrea sa ii faca Biancai rochia de mireasa

Apropo.ro / 16.11.2011, 16:30
Catalin Botezatu vrea sa ii faca Biancai rochia de mireasa
Catalin Botezatu nu s-a lasat surprins de decizia Biancai de a se casatori, ba mai mult, s-a oferit sa ii creeze rochia de mireasa.

Bianca Dragusanu si Adrian Cristea se vor casatori in vara lui 2012, iar ca nas il vor avea pe Florian Walter, finantatorul Universitatea Cluj.

Si cum nu se putea ca in aceasta poveste sa nu fie amintit si Catalin Botezatu, cel care a descoperit-o pe Bianca si care a ajutat-o sa urce pe treptele carierei sale.

Bianca si Adrian Cristea

Bianca, mireasa lui Adrian Cristea

Desi Catalin afirmase, la un moment dat, ca isi doreste copii cu Bianca, el pare un om impacat cu aceasta situatie, ba nici nu este suparat, caci s-a oferit sa o ajute pe Bianca prin crearea unei rochii de mireasa, pentru ziua cea mare.

„In varianta in care ea chiar se va marita si va apela la serviciile mele pentru rochia de mireasa, i-o fac cu mare drag. Nu o sa ii iau bani, pentru ca oricum va avea mari cheltuieli cu nunta”, declara Botezatu.

Catalin Botezatu este inca unul dintre cei mai ravniti burlaci, atat din tara, cat si de peste hotare. Desi a fost indragostit de multe ori in viata pana acum, si a fost la un pas de casatorie, Bote ramane in asteptarea jumatatii sale care sa il completeze.