Cătălin Căţoiu s-a plimbat prin America însoţit de Dennis Hopper

Apropo.ro / 13.07.2009, 00:00
Cătălin Căţoiu s-a plimbat prin America însoţit de Dennis Hopper
Interpretul lui Baldovin în comedia romantică ’’Înge­raşii”, difuzată de Acasă, l-a avut drept ghid în vacanţă pe bunul lui prieten, actorul Dennis Hopper.

Cei doi se cunosc de multă vreme, iar Cătălin a ajuns în iunie peste ocean la invitaţia celebrului actor american: “Dennis m-a invitat să merg la festi­valul de film CineVegas, aşa că nu am ezitat şi am zburat pînă în America. Am văzut multe filme bune, m-am revăzut cu prietenii şi m-am bucurat de compania absolut fascinantă a lui Dennis. În Vegas, am făcut cunoştinţă cu Jon Voight, tatăl frumoasei Angelina Jolie, un om care m-a fascinat prin naturaleţea şi energia lui”, mărturiseşte Cătălin.

După ce a părăsit Las Vegas-ul, actorul a pornit într-un periplu prin America. În vacanţă, Cătălin a mers peste 8000 de kilometri cu maşina şi nu a ratat micile restaurante de pe autostradă. ”Am mîncat în stil american, coaste şi fripturi imense. Ne-am oprit pe autostradă, la celebrele restaurante, unde era o atmosferă care m-a făcut să mă simt ca într-un film 100% american”, adaugă actorul.