Cătălin Măruţă a cîntat ca s-o răscumpere pe Andra

Apropo.ro / 01.09.2008, 00:00
Cătălin Măruţă a cîntat ca s-o răscumpere pe Andra
Pe 23 august, la Tîrgu Jiu, Andra şi Cătălin Măruţă au fost eroii zilei. Un oraş întreg, familia şi prietenii au fost alături de cele două vedete la cununia religioasă. Ceremonia a avut loc la biserica Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, iar seara, cei apropiaţi cuplului au petrecut într-un decor de poveste.

Încă de la prînz, sute de fani ai Andrei şi ai lui Cătălin au luat cu asalt biserica la care s-a oficiat cununia religioasă. Însoţit de familie, Măruţă şi-a aşteptat nerăb­dător mireasa, pe care nu o văzuse deloc în ziua respectivă.

Proaspăta doamnă Măruţă a fost însoţită la altar de naşul cuplului. În prezenţa rudelor şi a prietenilor, patru preoţi au oficiat slujba de cununie prin care au unit în faţa lui Dumnezeu destinele celor doi.

Pentru a respecta tradiţia oraşului natal al vedetei PRO TV, Andra şi Măruţă au mers apoi la celebra Poartă a sărutului din Tîrgu Jiu, unde toţi proaspeţii căsătoriţi obişnuiesc să se fotografieze. În aplauzele sutelor de localnici şi ale oamenilor veniţi chiar şi din alte oraşe special pentru a-i vedea pe cei doi, Andra şi Cătălin au imorta­lizat cea mai frumoasă zi din viaţa lor.

Basmul celor doi a continuat seara, pe insula din Tîrgu Jiu, unde a avut loc petrecerea cu aproape 800 de invitaţi. Înconjuraţi de apele Jiului şi de torţele care luminau podul spre insulă, într-un cort imens special amenajat, nuntaşii au petrecut ca la carte.

Breakdance pentru Andra

Şi, pentru că orice nuntă tradiţională se lasă cu furatul miresei, nici Cătălin Măruţă nu a fost scutit de aceste emoţii. Andra a fost răpită de un grup de prieteni, iar Cătălin a trebuit să se supună cerinţelor acestora: să cînte cît îl ţin puterile şi să danseze breakdance pentru a-şi revedea mireasa.

Susţinut de băieţii din bandul “Happy Hour” şi îndrumat de Alex Velea, Măruţă a respectat întocmai cerinţele “răpitorilor”: s-a mişcat stîngaci pe ritmurile improvizate de ”micuţul Will” şi a cîntat din toată inima “Mulţi ani trăiască!”, special pentru Andra, care pe 23 august şi-a sărbătorit şi ziua de naştere.

La miezul nopţii, nuntaşii au avut parte de un real spectacol de focuri de artificii. Apoi, cei prezenţi au încins ringul de dans, pe muzica interpretată de Angela Similea şi Ovidiu Komornyk, Proconsul, Fanfara Zece Prăjini, Provincialii, Daniela Condurache, Nineta Popa şi Taraful din Clejani.

Andra şi Măruţă i-au avut alături pe Iulia Vîntur şi Marius Moga, Adela Popescu, Dana Rogoz, Irina Loghin, Corina, Delia şi Matteo, Cristina Rus, Anda Adam şi Victor Slav, echipa show-ului “Happy Hour”, colegii miresei de la “Dansez pentru tine”, pe micuţul Denis Tîmplaru, băieţelul pentru care a dansat Andra în ultima ediţie a emisiunii, şi mulţi, mulţi alţii. Petrecerea a continuat pînă la venirea zorilor. Ulterior, proaspăta familie Măruţă a plecat în luna de miere în Tenerife.