Cătălin Măruţă – Începe HAPPY HOUR!

Apropo.ro / 22.10.2007, 00:00
Cătălin Măruţă - Începe HAPPY HOUR!
Din 22 octombrie, misiunea lui va fi să ne ofere... bucurie. Evident, împachetată bine într-o oră de divertisment zilnic. În noua emisiune de la PRO TV va avea trupă, aşa că artiştii vor putea să cînte live dacă vor dori. În plus, ne mai delectează cu ”întrebarea aMăruţă” şi, printre altele, vom vedea o mulţime de poveşti de viaţă. Iar dacă cineva vrea să intre cu maşina direct în studio, poate să o facă, pentru că e un loc special destinat autoturismelor.

– Pe 22 octombrie, debutează emisiunea "Happy Hour". Cum va fi noul tău show de divertisment? Va fi o nebunie în care sper să antrenez pe toată lumea. Decorul este multifuncţional, cu loc de aşezat invitaţii, loc pentru band, un bar şi… loc de intrat cu maşina în studio. Fîntîni arteziene nu avem. Deocamdată… Nu avem nici rubrici dăltuite-n piatră. Ele se vor schimba de la o ediţie la alta. Nu vor lipsi nici reportajele.

– Cît de incomodă va fi "Întrebarea aMăruţă"? În stilul binecunoscut: puţin înţepată, puţin amuzantă, puţin dulceagă şi puţin amăruie. Adică, amăruţă!

– Emisiunea "Happy Hour" are band. Cine sînt componenţii trupei? Sînt nişte nebuni frumoşi – Alina şi Mădălina, cele botezate de mine şi de Moga RedBlonde. Apoi, Alex, Papu, Laur, Vlad şi Oxi, adică alte figuri interesante care vor plăcea publicului, cu siguranţă.

Pledoarie pentru live
– Acum, că există o trupă în emisiune, crezi că vedetele invitate vor mai găsi vreo scuză pentru a nu cînta live?
E problema lor. Eu le asigur toate condiţiile pentru a se încumeta s-o facă. În prima ediţie, vor veni mult mediatizatele gemene Cheeky Girls, plus una bucată parlamentar-logodnic, Opik Lembit. Şi încă mulţi alţii…. Vor veni, în primul rînd, cei simpatizaţi şi doriţi de către public, apoi cei care merită să fie cunoscuţi şi să iasă dintr-un nedrept anonimat. Pe lîngă vedetele invitate, dar nu chiar din prima ediţie, avem foarte multe poveşti de viaţă care merită să fie cunoscute.

– Ce alte surprize îi mai aşteaptă pe telespectatori în prima ediţie "Happy Hour"?
Fără nici o îndoială, emoţiile mele şi consecinţele lor: bîlbele de rigoare.

În prima ediţie, Cheeky Girls fac show
În prima ediţie a emisiunii ”Happy Hour”, Cătălin Măruţă deschide porţile distracţiei alături de Cheeky Girls. Monica şi Gabriela vin la ”Happy Hour”, în premieră pentru România, însoţite chiar de parlamentarul Lembit Opik, cel care a ţinut prima pagină a ziarelor de scandal cu relaţia pe care o are cu Gabriela. Cele două românce care au cucerit Marea Britanie vor vorbi despre muzică, iubire şi implanturi cu silicon, în timp ce distinsul parlamentar englezo-irlandezo-estonian va povesti cîte în Lună şi-n stele despre viaţa în Camera Comunelor şi despre cum e să fii logodnicul unei Cheeky Girl. Tot în prima ediţie a show-ului de la PRO TV, Mădălin Voicu va avea ocazia să facă schimb de experienţă: o discuţie la nivel înalt cu parlamentarul englez Lembit Opik despre cum e atunci cînd viaţa politică şi cea artistică merg mînă în mînă şi dau nas în nas cu iubirea. Acestora li se va alătura şi Andra, care calcă pragul emisiunii ”Happy Hour” pentru a vorbi despre cele mai recente proiecte muzicale ale sale. Band-ul emisiunii ”Happy Hour” va da tonul cîntărilor live şi va ţine pasul cu distracţia din studio.