Cătălin Măruţă, interviu în exclusivitate cu Naarghita

De: Nicoleta Nicolae / 11.01.2012, 12:09
Cătălin Măruţă, interviu în exclusivitate cu Naarghita
În anii ’60-’80, românca Naarghita umplea săli de concerte în Europa, America şi Asia şi cânta piese indiene mai bine ca mulţi artişti de la Bollywood. Însuşi faimosul actor Raj Kapoor a iubit-o pentru frumuseţea şi mai ales pentru talentul ei.

In ediţia de miercuri, 11 ianuarie, Cătălin Măruţă prezintă un interviu realizat în exclusivitate pentru „Happy Hour” cu Naarghita. După mai bine de 20 de ani în care a stat departe de lumina reflectoarelor şi nimeni nu a mai ştiut nimic despre ea, Naarghita a acceptat să apara din nou la TV pentru a-şi spune povestea sa excepţională de viaţă.

A vorbit despre relaţia ei cu Raj Kapoor, despre amintirile care o leagă de India, despre viaţa luxoasă pe care o ducea în trecut şi despre cum trăieşte acum cu doar 40 de lei pe lună. „Mi-am vândut absolut tot, tot ce am avut: mobila stil Ludovic al XVI-lea, am vândut pianul, am vândut cărţile preţioase. După ce am plătit toate cheltuielile, facturile, mi-au rămas de mâncare 40 de lei pe lună. Şi m-am descurcat cu 40 de lei pe lună”, i-a mărturisit Naarghita lui Cătălin Măruţă.

Era unică în România şi era foarte apreciată şi în India, unde Indira Ghandi o aştepta numai pe covorul roşu. La sfârşitul anilor ’80 insa, Naarghita a pierdut, rând pe rând, mulţi oameni foarte dragi, printre care pe mama ei, pe fratele ei şi pe bărbatul pe care îl iubea, Raj Kapoor. A suferit atât de tare după moartea lor încât nu a mai putut să cânte. A dispărut dintr-o dată şi nici fanii, nici colegii de scenă nu au mai ştiut nimic de ea.

După mai bine de 20 de ani, Naarghita apare din nou în fata celor care au apreciat-o ca artistă, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru „Happy Hour” la PRO TV.