Cătălin Măruţă îşi joacă propriul rol în noul clip Zero

Apropo.ro / 19.05.2008, 00:00
Cătălin Măruţă îşi joacă propriul rol în noul clip Zero
Băieţii din trupa Zero, cei care dau tonul muzicii la ”Happy Hour”, au terminat de filmat cel mai recent videoclip, în care invitatul special este chiar Cătălin Măruţă. Pentru că sînt prieteni foarte buni, cei cinci i-au propus să joace propriul rol în ”Amo, amo”.

”Ni s-a părut foarte tare să îl avem pe el în clip”, mărturisesc Alex, Laur, Papu, Vlad şi Oxi. ”Mai ales că sîntem buni prieteni şi, totodată, colegi. Măruţă a acceptat pe loc şi ne-am simţit onoraţi”. La rîndul său, prezentatorul ”Happy Hour” a recunoscut că i-a susţinut pe cei cinci încă de la lansarea lor. ”Noi formăm o echipă cinci zile pe săptămînă în show-ul de la PRO TV şi am avut destul timp să ne împrietenim. În plus, mi-a plăcut foarte mult această piesă de la început şi sînt sigur că va avea un mare succes”, le-a dat replica Măruţă.

Povestea clipului regizat de Iulian Moga este simplă, dar foarte dinamică. “În această poveste, noi sîntem o trupă conştiincioasă, ca şi în viaţa reală de-altfel, şi repetăm de zor într-un garaj. În timp ce cîntăm, ne şi schimbăm costumele, aşa că o să fim, pe rînd, poliţişti, ciobani, muncitori sau ”. Măruţă îşi face plimbarea de după-amiază chiar în cartierul unde Zero repetă şi, atras de zgomotul din garaj, le face o propunere: să cînte în emisiunea sa! Cătălin a avut un succes fantastic pe strada pe care s-a filmat clipul. “Am stat de vorbă cu toate bunicile de pe stradă, care se strînseseră ca la urs şi care m-au luat la întrebări şi m-au certat un pic că mă iau de unii invitaţi. Alţi trecători însă m-au sfătuit să pun întrebări şi mai… aMăruţe!”. Primul album Zero iese pe piaţă într-o lună. Cei cinci nu exclud o colaborare pe viitor cu Veveriţele, colegele lor de la “Happy Hour”. “Avînd în vedere că ne înţelegem de minune, ne-ar face plăcere să facem o piesă împreună”, spune trupa Zero.