Cătălin Măruţă, pe post de bucătar enervant!

De: Cătălina Matei / 09.11.2011, 12:27
Cătălin Măruţă, pe post de bucătar enervant!
Cătălin Măruţă s-a apucat de gătit! Însă nu oricum, ci după reţete cu prea multă sare şi piper, pentru a scoate din minţi vedetele.

Chiar de ziua numelui, Mihai Constantinescu a devenit victima unui bucătar nepriceput, într-o farsă în stilul „Happy Hour” pe care telespectatorii PRO TV o pot vedea azi, de la 17.45. Cătălin Măruţă a lăsat pentru câteva ore Happylica şi a luat în primire boneta şi sorţul de bucătar, scopul fiind acela de a-l scoate din minţi pe cântăretul Mihai Constantinescu.

Ajutaţi de primarul Piedone, oamenii din echipa „Happy Hour” au reuşit să ducă la bun sfârşit planul bine ticluit. Invitat de primarul Piedone la restaurantul fiului său pentru a degusta câteva preparate şi pentru a alege un meniu care să-i poarte numele, Mihai Constantinescu nu şi-a dat seama că de fapt i s-a întins o cursă. Bucătarul Cătălin Măruţă a avut grijă să toarne două polonice de sare peste aperitiv, să pună mult zahăr în supă, să trimită la masă zeamă de la murături în loc de apă şi să condimenteze atât de bine şniţelele cu chili încât nici cameramanul nu a mai putut filma din cauza izului puternic. Cum a reacţionat Mihai Constantinescu în faţa unui asemenea meniu, telespectatorii PRO TV vor afla în ediţia „Happy Hour” de azi.