Cătălin Măruţă, pe urmele unor infractori celebri

Apropo.ro / 23.06.2008, 00:00
Cătălin Măruţă, pe urmele unor infractori celebri
Săptămîna trecută, la Buftea, au început filmările pentru lung-metrajul “Un film SIMPLU”, produs de MediaPro Pictures şi difuzat în septembrie de PRO TV. Cătălin Măruţă, prezentatorul emisiunii “Happy Hour”, aflat la primul rol din viaţa sa, cel al unui poliţist versat, va pune beţe în roate unor infractori “periculoşi”: Connect-R şi Alex.
Personajul lui Măruţă se numeşte Cătălin Mînuţă şi face echipă cu Iulică Moca (intepretat de Iulian Moga), un poliţist naiv şi pus pe fapte mari, ca orice tînăr aflat la început de carieră. Prima lor misiune îi aduce faţă în faţă cu doi membri ai lumii interlope, Connect-R şi Alex, însă pe Mînuţă nimic nu-l sperie, mai ales că în toate filmele pe care le-a văzut pînă acum, politiştii cîştigă lupta cu “elementele negative”.

Prima zi de filmare a început foarte devreme, aşa că la 6 şi jumătate, Cătălin şi Iulian se pregăteau deja pentru secvenţa în care agentul Mînuţă îşi iniţiază colegul în tainele condusului unei maşini de poliţie. ”Abia acum mi-am dat seama cît de greu este să turnezi un film, cît de mult se munceşte pentru fiecare secvenţă”, mărturisea Cătălin la sfîrşitul primei sale zile de actor. Pentru Iulian, unul dintre cei mai căutaţi regizori de videoclipuri din România, cel mai dificil a fost să se obişnuiască cu postura de actor şi să se abţină de la a-i da indicaţii regizorului filmului, Tom Gatsoulis. Pînă la finalul zilei, doar prima parte îi reuşise. Încîntat de costumul de poliţist, lui Cătălin i-a venit ideea să-i testeze eficienţa: “Am vrut să văd cît de bine ne-am intrat în rol, aşa că, împreună cu Iulian, am intrat într-un bloc, am bătut la prima uşă şi am întrebat foarte serios dacă la scara respectivă locuieşte familia Popescu. Doamna care ne-a deschis m-a întrebat rîzînd: . Prin urmare, mai avem de lucrat”, concluzionează Cătălin.