Cătălin Măruţă, picanterii: „Pe Andra am băgat-o în patul din studio. Făceam toate nebuniile…oriunde, în orice poziţie”

De: Cristiana Trifu / 21.02.2018, 12:55
Cătălin Măruţă, picanterii:
Andra a spus adevărul despre căsnicia cu partenerul ei de viaţă Cătălin Măruţă. Cei doi au împreună doi copii şi au o familie fericită.

Povestea lor de dragoste a început pe când Cătălin Măruţă eraprezentator la TVR2, iar artista doar ce îşi începea cariera în muzică. 

„Da, ţin minte că am avut inclusiv o emisiune în care am băgat-o în pat, aveam un pat în studio şi oricum acolo făceam tot felul de nebunii în emisiune. La un moment dat, ea fiind cunoscută că una dintre cele mai bune cântăreţe din România, am avut-o invitată şi i-am zis: „Uite, am adus un pat în emisiunea de astăzi, vreau să văd dacă tu poţi să cânţi oriunde, în orice condiţii, în orice pozitie… inclusiv în pat, şi stând în picioare, şi stând în cap, şi sub pat… şi pe burtă, şi pe spate“…

Foto fabulos! Cuminţica Andra a pozat topless

Motivul incredibil pentru care Andra nu pozează în costum de baie! – Imagini rare

Andra s-a îngrăşat: „Nu merg la sală şi nu ţin diete” – FOTO

Ce a crescut fetiţa Andrei! Uite cum arată acum! Fotografii de colecţie

Andra, poza care va încinge imaginaţia fanilor! Bluza a trădat-o grav – FOTO

Cât câştigă lunar familia Măruţă. Sumele sunt uriaşe!

„Era cu atât mai amuzant, cu cât, în perioada aia, prietena mea de-atunci era în regia de emisie, la TVR! Şi-a fost distractiv, nici nu ne gândeam noi atunci că va fi ceva între noi, mă refer la mine şi la Andra. Pe urmă ne-am mai întâlnit şi la radio, că a urmat UniPlus, apoi la Pro TV, şi la emisiunile de la mare… de fapt, de-acolo a cam pornit totul, de la emisiunile estivale… „, spunea Cătălin Măruţă pentru revista Tango.