Cătălin Măruţă, prima vacanţă în trei!

Apropo.ro / 09.01.2012, 13:09
Cătălin Măruţă, prima vacanţă în trei!
După prima vacanţă în formulă completă petrecută la Braşov, Cătălin Măruţă se întoarce la PRO TV din 9 ianuarie, cu emisiunea ”Happy Hour”.

Din 9 ianuarie, de la 17.45, neobositul Măruţă şi a lui Happylică jură că sunt mai pregătiţi ca oricând să se întoarcă la muncă. Asta după o scurtă vacanţă, pe care prezentatorul „Happy Hour” a petrecut-o atât acasă, de Crăciun, cât şi la munte, în Poiana Braşov, acolo unde s-a relaxat alături de Andra şi fiul lor David imediat după Revelion. Dacă, în alţi ani, Cătălin şi Andra leneveau la soare pe o plajă exotică, acum că sunt părinţi, au preferat să petreacă pe plaiuri mioritice. Dar sunt fericiţi şi încântaţi de prima vacanţă „în formulă completă”, adică şi cu micuţul David. Dar gata cu vacanţa!

De astăzi, prezentatorul îşi reia locul pe platourile emisiunii „Happy Hour” şi îşi aşteaptă invitaţii de soi pe Happylică. „Noul sezon Happy Hour înseamnă, de fapt, un nou asalt al subiectelor fierbinţi, al invitaţilor irezistibili, al farselor savuroase şi al unor exclusivităţi de substanţă! Noi suntem pregătiţi, iar publicul nostru devotat, care ne este alături de atâta vreme, va fi răsplătit cu emisiuni ce sunt convins că o să le placă foarte tare, o garantez cu mâna pe inimă”, promite Cătălin Măruţă.


Happy Hour se difuzează de luni până vineri, la PRO TV.