Cătălin Măruţă sărbătoreşte la PRO TV 1 an de „Happy Hour”

Apropo.ro / 20.10.2008, 00:00
Cătălin Măruţă sărbătoreşte la PRO TV 1 an de
Pe 22 octombrie, Cătălin Măruţă, echipa sa şi telespectatorii PRO TV sărbătoresc primul an “Happy Hour”. ”Acesta a trecut mai repede ca o lună!”, mărturiseşte Cătălin Măruţă. ”A fost greu să ajungem la tăierea moţului, mai ales pentru că ursitoarele nu au fost prea generoase. Din fericire, ne-au încurajat premiile pentru debut! Anul trecut, pe vremea asta, îmi doream să trecem de la la nivelul de

22 octombrie 2007: Măruţă urma să intre pentru prima oară în studioul “Happy Hour” şi era sugrumat de emoţie. “Pentru mine, era un format nou, un post nou şi, nu în ultimul rînd, un alt target”.

22 octombrie 2008: “Mă simt ca şi cum aici aş fi fost de cînd lumea. Acomodarea s-a produs repede şi total.” Cu toate acestea, Măruţă recunoaşte că a mai şi greşit: “De nenumărate ori! De-altfel, nu cred că vreun moderator care are emisiuni în direct este scutit de bîlbe sau gafe. Te mai ia gura pe dinainte, te mai împiedici în silabe, mai scapi o cacofonie. E neplăcut, dar greu de evitat”, povesteşte el. În tot acest timp, au existat ediţii în care emoţiile moderatorului au depăşit “doza” acceptabilă.

“În afară de ediţiile cu invitaţi de peste hotare – Eric Braeden şi Fran Drescher, cu care Cătălin spune că a realizat cele mai reuşite interviuri -, au fost altele în care oaspeţii au făcut dezvăluiri în premieră şi în care şi-au dat frîu liber emoţiilor, lacrimilor. Aşa s-a întîmplat cu Rodica Popescu Bitănescu, Monica Davidescu, Gabi Szabo. Le sînt recunoscător pentru sin­ce­ritate”, spune Cătălin.

Primii în showbiz

De altfel, cam toate schimbările de situaţie spectaculoase din showbiz au fost făcute publice la ”Happy Hour”: Ana Birchall a vorbit pentru prima oară într-o emisiune de televiziune despre celebrul scandal sexual, Cristina Spătar şi soţul ei, Alin, au făcut dezvăluiri despre ce se află în spatele şantajului la care au fost supuşi, Marian Drăgulescu a recunoscut că şi-a lovit soţia,

Nelu Ploieşteanu a povestit în premieră despre fiul său bolnav şi lista continuă.

“Viaţa de bărbat căsătorit e de vis!”

Pe plan profesional, i-a mers perfect. Însă să nu uităm că anul acesta Măruţă şi-a schimbat starea civilă. “Ştiţi ce greu renunţă un bărbat la statutul de celibatar!”, spune el, “dar viaţa de bărbat căsătorit e de vis. Stau şi mă-ntreb de ce mi-a luat atîta timp ca să îmi pun o verighetă pe deget. Dacă ştiam, mă însuram din prima zi în care am întîlnit-o pe Andra. Uite cît timp am pierdut!”, spune el zîmbind.

Happy Hour – luni-vineri, 17.45, PRO TV