Cătălin Măruţă se gândeşte la Cotroceni

Apropo.ro / 22.07.2012, 09:00
Cătălin Măruţă se gândeşte la Cotroceni
Cel mai happy prezentator TV al momentului mai încheie încă un sezon de stat pe sticlă, de adus buna dispoziţie în casele telespectatorilor în fiecare zi de luni până vineri, de făcut farse, de invitaţi cu greutate, de muzică live şi audienţe record.

Maruta– In curând o să faci 5 ani de Happy Hour. Cu ce gânduri veneai la PRO TV în 2007?
A fost un vis curajos care s-a împlinit. Am venit cu gânduri mari, dar asta nu e o surpriză pentru nimeni, am recunoscut mereu că gândurile mari legate de PRO TV le aveam de pe vremea când lucram în alte televiziuni.

– Ajungi la un alt final de sezon cu audienţe record. Cum te simţi când te gândeşti că atâta puhoi de lume se uită la tine?
Sunt extrem de bucuros, dar sunt şi veşnic vigilent, asta mă responsabilizează enorm. Ştii ce se spune, să rămâi în vârf e mai greu decât să ajungi în vârf. Mă ajută starea asta, mă motivează, caut mereu lucruri noi şi valoroase, interesante, ca să-mi ţin publicul aproape.

Catalin Maruta– Care a fost emisiunea, din sezonul care tocmai se încheie, care ţi-a plăcut cel mai mult?
Nu ştiu care mi-a plăcut cel mai mult, mi-au plăcut multe… Mi-a plăcut cea în care i-am făcut o farsă Andrei, de ziua lui David, deşi am fost şi criticat pentru farsa aia, mi-au zis unii că era s-o îmbolnăvesc de frică. Nu e adevărat, Andra m-a iertat imediat, şi acum râdem pe tema asta!

– Ţi-ai planificat deja vacanţa? Unde o să mergi?
Mergem cu prietenii noştri prin Europa, în prima parte la Monte Carlo şi apoi prin Spania. Avem deja locuri preferate, amintiri, sunt convins că va fi iarăşi memorabil.

– Şi cât timp mai ai pentru job-ul de părinte? Cum te descurci?
Crezi sau nu, îmi fac destul timp pentru job-ul de tată, nu sunt tată de duminică, nu. Cum am o jumătate de oră liberă, i-o dăruiesc lui David, mă joc cu el, îl învăţ ceva… mă descurc bine, neaşteptat de bine.

– După campania pentru primărie, încerci şi un Cotroceni?
Normal, singura mea îngrijorare e că, ştiind sigur că am să câştig alegerile, am dat de naiba: n-am destule costume şi cravate în garderobă!

Mioara Tronaru