Catalin Maruta si Andra petrec Revelionul in Dubai

Apropo.ro / 20.12.2008, 09:00
Catalin Maruta si Andra petrec Revelionul in Dubai
Catalin Maruta si Andra au parte anul acesta de primul Revelion fara munca! De Craciun vor fi la Campia Turzii.

Catalin Maruta, prezentatorul emisiunii "Happy Hour" de la Pro Tv, si Andra au parte anul acesta de primul Revelion fara munca!

Dupa mult timp in care in noaptea dintre ani cei doi s-au aflat la datorie, Andra avand concerte, iar Catalin spectacole, anul acesta sotii Maruta au parte de o scurta vacanta de Revelion, pe care o vor petrece in Dubai.

"Este primul An Nou pe care il sarbatorim in vacanta", spune Maruta. "Avem parte de primul Revelion in care nu vom munci, adica Andra nu va avea concerte, iar eu nu voi prezenta. Vom merge cateva zile in Dubai, impreuna cu niste prieteni", a mai adaugat acesta.

Intrebat de ce a ales tocmai aceasta destinatie, prezentatorul "Happy Hour” recunoaste ca invitatia a venit din partea unor prieteni: "Practic, ei au ales! Nu am mai fost niciodata in Dubai, asa ca ne-am hotarat sa mergem si noi".

Cand vine vorba de pregatiri speciale pentru Revelion, Andra si Maruta recunosc ca nu fac eforturi iesite din comun: "Nu ne pregatim intr-un fel anume", marturisesc cei doi, "pentru noi Craciunul este cel cu o incarcatura emotionala mai mare. Iar anul acesta, ca de obicei, de Craciun vom merge la Campia Turzii, unde vom petrece alaturi de parintii nostri", au incheiat cei doi.