Cătălin Măruţă şi Happy Hour – din nou, la PRO TV!

Apropo.ro / 08.09.2008, 00:00
Cătălin Măruţă şi Happy Hour - din nou, la PRO TV!
După o vară plină, în care s-a însurat, şi o lună de miere şi mai plină - tocmai în Tenerife, prezentatorul de la PRO TV este gata să înceapă un nou sezon de ”Happy Hour”, din 8 septembrie. Cu verigheta pe deget, Happylica în platou şi un prim invitat de peste hotare, actorul Eric Braeden din ”Tînăr şi neliniştit”, Măruţă dă startul orei fericite într-un decor uşor schimbat şi cu o melodie de generic nou-nouţă.

După o nuntă ca-n poveşti, cu sute de invitaţi, Cătălin şi soţia sa, Andra, au plecat direct în luna de miere, într-un loc exotic. ”Am fost în Tenerife şi a fost minunat. Ne doream mult să ajungem acolo, chiar dacă am avut o lună de miere de doar 10 zile. Ne-am plimbat mult, ne-am relaxat, am vizitat locuri frumoase şi am întîlnit oameni interesanţi. A fost o vacanţă reuşită, care ne-a revigorat”, ne povesteşte Cătălin.

O dată întors în ţară, Măruţă a început să pregătească noul sezon din ”Happy Hour” alături de întreaga echipă. Şi au ales un invitat de peste mări şi ţări… şi oceane: actorul Eric Braeden alias Victor Newman din serialul ”Tînăr şi neliniştit”. Celebrul serial rulează la PRO TV de 12 ani şi are o mulţime de fani în România.

”Personajul lui Eric din , Victor Newman, reprezintă idealul masculin al multor femei şi obiectul geloziei pentru mulţi bărbaţi. Este un bărbat bogat, puternic, carismatic, arătos. Am vrut să facem un cadou doamnelor şi domnişoarelor care îi sînt fidele de 12 ani, de cînd serialul se difuzează la PRO TV, lăsînd totul baltă în fiecare după-amiază ca să vadă ce isprăvi a mai făcut magnatul. Eric Braeden a acceptat fără să ezite invitaţia noastră", spune Cătălin. 

"Avea deja o impresie bună despre România, pentru că este foarte bun prieten cu Nadia Comăneci şi soţul ei, Bart Conner. Am mai aflat şi că îi admiră pe Gică Hagi şi pe Ilie Năstase! E foarte entuziasmat de prima sa vizită în România, iar noi ne bucurăm că am reuşit să îl convingem să vină special pentru telespectatorii ”. Cu ocazia sosirii lui Eric Braeden, alias Victor Newman, echipa de la ”Happy Hour” a lansat şi un concurs pe site-ul emisiunii, intitulat ”Fii Victorioasa Newman!”, povesteşte Măruţă.

Cît de receptivi au fost tele­spectatorii? ”Sute de femei s-au înscris în concurs! Şi acestea sînt doar cele care au răspuns corect la cel puţin şapte din cele zece întrebări despre serial. Fane adevărate, ce mai! Şi, ca să vedeţi cît de mult este iubit Victor Newman, iată ce ne-a scris una dintre concurente:

Noutăţi Happy

O dată cu noul sezon, ”Happy Hour” îşi schimbă şi melodia de generic. Astfel, noua piesă este la fel de veselă şi uşor de fredonat ca precedenta, iar band-ul emisiunii – trupa Zero – şi fetele de la RedBlonde o ştiu la perfecţie. Cu atîtea schimbări şi voie bună, cu siguranţă vor veni şi vedete care nu au ajuns pînă acum la ”Happy Hour”.

Pe cine îşi doreşte Măruţă la el în emisiune? ”În afară de Anna Lesko? Glumesc! Nu prea. Au fost, într-adevăr, persoane care au ezitat să ne calce pragul pentru că aveau reticenţe faţă de emisiunile de divertisment dar, o dată ajunse la , au înţeles că în această oră este loc pentru artişti de valoare, premiaţi şi apreciaţi de mai multe generaţii”, ne lămureşte prezentatorul de la PRO TV.

Happylica, pregătită pentru invitaţi

Noul sezon aduce şi cîteva schimbări în cadrul emisiunii: ”Ne pregătim de mici schimbări, într-adevăr, dar păstrăm lucrurile cu care v-am obişnuit: întrebările aMăruţe, concursurile, muzica bună. Am lucrat mult şi la capitolul interactivitate cu telespectatorii şi o să se simtă acest lucru pentru că o să cunoaşteţi poveşti de viaţă cu totul speciale”.

Cît despre decor… ”Vor fi mici modificări, însă un lucru e cert: Happylica va fi, în continuare, la loc de cinste şi cine se va aşeza pe ea nu va regreta!”, promite Măruţă. De altfel, Happylica este pregătită şi pentru alţi invitaţi de peste hotare. ”Noi încercăm să aducem în studioul artişti care trezesc publicului nostru amintiri dragi. Iar dacă unii dintre ei sînt peste mări, oceane şi ţări, foarte bine, să-şi facă bagajele! îi aşteaptă în România”.

HAPPY HOUR luni-vineri, 17.45, PRO TV