Cătălin Moroşanu, câştigătorul celei de-a doua ediţii ”Poftiţi la Nea Mărin”: ”Este cel mai implicat om pe care îl cunosc”

Apropo.ro / 18.07.2018, 10:55
Cătălin Moroşanu, câştigătorul celei de-a doua ediţii ”Poftiţi la Nea Mărin”: ”Este cel mai implicat om pe care îl cunosc”
Cea de-a doua ediţie a reality show-ului ”Poftiţi la Nea Mărin”, difuzatã luni şi marţi, de la ora 20.00, la Antena 1, nu a venit doar cu foarte multe provocări, ci şi cu o mulţime de surprize

Cele patru vedete implicate – Gina Pistol, Margherita de la Clejani, Cătălin şi Claudiu Moroşanu- au avut parte de sarcini la care nici nu se gândeau: au fost ospătari, entertaineri, oameni de serviciu, ajutoare de fermier, muncitori pe câmp, au modelat trandafiri de marţipan şi au livrat mâncare la domiciliu.  Asta pentru că în restaurantul de pe malul Mării Negre pe care Nea Mărin îl administrează au fost organizate tot felul de evenimente, de la zile aniversare şi seri tematice, până la parastase.

Cu toate acestea, din cauză că afacerea cu restaurantul este una nouă pentru toţi cei implicaţi, chiar şi pentru Nea Mărin, de data aceasta nu au reuşit să obţină profit. Ba dimpotrivă, localul a mers în pierdere, ceea ce nu i-a permis lui Nea Mărin să ofere premiul de 2.000 de euro.
Chiar şi aşa, pentru faptul că a fost foarte conştiincios şi responsabil, Cătălin Moroşanu a fost desemnat câştigator, chiar dacă titlul pe care l-a obţinut este doar unul onorific.
”Este cel mai implicat şi mai serios om pe care eu îl cunosc. El tot timpul se stresează ca lucrurile să iasă bine”, a recunoscut Margherita, care şi-a promis că după experienţa de la Nea Mărin îşi va aloca o săptămână, timp în care să se recupereze.
Şi Cătălin a recunoscut că va avea nevoie de cel puţin două zile să-şi revină după perioada petrecută alături de Nea Mărin: ”Două zile de somn de voie. Nu ai cum altfel”.
O nouă ediţie ”Poftiţi la Nea Mărin”, cu alte patru vedete care vor fi nevoite să-l ajute pe Nea Mărin să menţină afacerea profitabilă, va fi difuzată luni şi marţi, de la ora 20.00, la Antena 1.