Cătălin Moroşanu, declaraţii despre experienţa Asia Express:,,Am făcut o echipă extraordinară cu fratele meu!”

De: Cristiana Trifu / 01.02.2018, 16:18
Cătălin Moroşanu, declaraţii despre experienţa Asia Express:,,Am făcut o echipă extraordinară cu fratele meu!”
Experienţa de pe teritoriul asiatic a fost un test pentru toate echipele care au acceptat provocarea celui mai dur reality show- ,,Asia Express”, care va avea premiera luni, 12 februarie, de la 20.00, la Antena 1. Deşi pentru unii dintre ei despărţirea de familie a fost foarte grea, căci filmările au durat nici mai mult, nici mai puţin de 5 săptămâni, Cătălin Moroşanu a avut ocazia să participe în acest concurs alături de fratele său, cu care are o relaţie extrem de specială.

Claudiu, fratele mai mic al luptătorului, a fost coechipierul perfect într-o cursă a rezistenţei fizice şi psihice. Cei doi mărturisesc că atât reuşitele, cât şi greutăţile acestui show nu au făcut decât să îi apropie şi mai mult: ,,Gândiţi-vă că nu am mai stat cu fratele meu din clasa a 7 a şi după atâţia ani tot la fel de bine ne înţelegem! Am făcut o echipă extraordinară şi ne-am completat unul pe celălalt.”. Mai mult, declară că nu ar fi concurat în acest show alături de un alt coechipier, iar competiţia le-a arătat că până şi în cele mai dificile momente se pot baza necondiţionat unul pe celălalt: ,, Am realizat cât de bine mă înţeleg cu fratele meu şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că ne-a adus împreună în această aventură. Ştiu că toată viaţa o să fim unul lângă altul, o să ne iubim şi o ne purtăm de grijă!”.

Cătălin Moroşanu declară că experienţa ,,Asia Express” a fost deosebit de frumoasă, deşi l-a provocat constant să îşi depăşească limitele în condiţii de stres: ,,Pentru mine, acest show a fost o adevărată aventură! Nu am văzut Asia din perspectiva unui turist, ci a unui localnic care trăieşte şi munceşte acolo! Dar am trăit şi momente grele..ajunşi în Laos, nu găseam un loc unde să dormim şi eram disperaţi…extrem de obosiţi.”, a declarat luptătorul.

Asia Express este cel mai dur reality show, ce duce aventura la un alt nivel. 7 perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producţie, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinaţia finală. Ţine doar de ei şi de abilitătile lor să îşi găsească transport, cazare şi mâncare, având la dispoziţie un singur dolar pe zi. Premiera Asia Express va avea loc pe 12 februarie, de la ora 20:00, pe Antena 1!