Catalin Multescu isi critica colegii cu contracte mari

Apropo.ro / 27.12.2007, 12:31
Catalin Multescu isi critica colegii cu contracte mari
Portarul echipei Ceahlaul Piatra Neamt si-a criticat coechipierii care au contracte mari dar care nu s-au dedicat asa cum a facut-o el si regreta

Portarul echipei Ceahlaul Piatra Neamt, Catalin Multescu, si-a criticat coechipierii care au contracte mari dar care nu s-au dedicat asa cum a facut-o el si regreta ca a acceptat sa faca o intelegere bazata doar pe prime mari.

"Am preferat sa las de la mine in negocierile contractului, acceptand o suma micuta si gandindu-ma ca o sa castig mai mult din primele de joc. Dar iata, se pare ca m-am inselat, atata timp cat am ajuns sa fim amenintati cu retrogradarea in clasament. Personal nu ma pot lauda cu un contract mare asemeni multora dintre colegii mei de vestiar. Dar, spre deosebire de acestia, eu am facut multe pentru Ceahlaul. In timp ce altii alergau pe langa minge la meciurile oficiale, eu mi-am bagat si capul in gheata adversarilor. Ca sa nu mai spun de cate ori m-am trantit si mi-am pus fundul la bataie pentru echipa", a spus Catalin Multescu.

Catalin Multescu a dezvaluit ca ar accepta sa plece de la Ceahlaul Piatra Neamt in cazul unei oferte avantajoase atat pentru el cat si pentru club. "Mai concret, sa raspund unei oferte cu mult mai avantajoase. Convenabil ar fi, din punct de vedere financiar, atat pentru mine, cat mai ales pentru clubul Ceahlaul. Si cred ca domnul primar Stefan m-ar intelege in cazul in care oferta mea ar fi avantajoasa si clubului", a mai spus Multescu.

Portarul a mai precizat ca este suporterul echipei Universitatea Cluj, antrenata de tatal sau, Gheorghe Multescu, dar nu ar prefera un transfer la Cluj. "Sunt suporterul «sepcilor rosii», dar nu m-as duce sa joc, acum, pentru ei. Chiar si daca este echipa pe care o antreneaza tatal meu. Altii sunt cei care ma vor", a dezvaluit Catalin Multescu.